返回列表 回復 發帖
一鑊熟~
zzleezz 發表於 2013-3-11 11:27 PM
想改 2:2
2:03月13日03:45 巴塞隆拿 vs AC米蘭
估波膽: 巴塞隆拿 2-1 AC米蘭
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
第5回腩神為大家簡選的卡公佈!!

意思是今回合,各位參加者所估的3場,無論估中與否都當估中,全部加分(但缺席的一樣要紀錄缺席) ...
huhut6432gj 發表於 2013-3-12 02:25 PM
i 估3場波膽   加 45分?

+ 腩神3場波膽 totally 加 90分 另加其他會員d......  對不對? Mr. Teabag
參加[2012-2013歐冠盃]長途計分賽
第6回 特別回

拜仁慕尼黑(德國) vs 皇家馬德里(西班牙)      
巴塞隆拿(西班牙) vs 馬拉加(西班牙)
祖雲達斯(意大利) vs 巴黎聖日門(法國)
多蒙特(德國) vs  加拉塔沙雷(土耳其)
3/1519:00 抽..

抽o左味
巴塞 抽到 皇馬  就very good
佢地兩隊成日對架喇,抽埋一齊有咩好睇姐

計我話試多一次 摩師(皇馬)vs拜仁,當年摩師(國米)決賽贏拜仁羅盃.

再之後巴塞對多次意甲球隊(祖記),比佢地試多次咩叫死守.

正呀 ...
huhut6432gj 發表於 2013-3-14 08:59 AM
4強豉但少個
之前睇過公佈估第六回,差D唔記得添,好彩
金石良 發表於 2013-3-14 09:58 AM
差D d d d d  又少個
你係唔係想講,差少少就分多 dddddd 呀
huhut6432gj 發表於 2013-3-14 10:29 AM
2+ 多 d 人 ..  高 d 分...

等...最後 少個 少個 少個
睇JN版大笑成咁就知啦
金石良 發表於 2013-3-14 10:39 AM
我個人比較性情中人
參加[2012-2013歐冠盃]長途計分賽

1:04月03日02:45 巴黎聖日門 vs 巴塞隆拿   
估波膽 3:2

2:04月03日02:45 拜仁慕尼黑 vs 祖雲達斯
估波膽 3:1

3:04月04日02:45 馬拉加 vs 多蒙特
半全場 客客

4:04月04日02:45 皇家馬德里 vs 加拉塔沙雷
入場大細2.5球  大
我5可以退出, 因為我很貧窮

參加[2012-2013歐冠盃]長途計分賽第9回 特別回

估4強全部抽籤結果,

皇家馬德里vs巴塞隆拿
多蒙特vs拜仁慕尼黑
我知道无得参加 贴出来备大家知道下
但系我好期待下季可以报名参加
allen7104 發表於 2013-4-12 11:33 AM
下季由你贊助

參加[2012-2013歐冠盃]長途計分賽 第10回

1:04月24日02:45 拜仁慕尼黑 vs 巴塞隆拿
入場大細2.5球        大

2:04月25日02:45 多蒙特 vs 皇家馬德里
估波膽 1-3
紅卡 = > 現有分數 x 10
  < ====  見到e個野, 有d Unlucky Feeling, 5G典解?