返回列表 回復 發帖
原帖由 visitor 於 2007-12-12 12:28 AM 發表
十五成日都只入嚟吹水區, 其他地方都唔見你
仲要系入黎无两野就走人.......................
原帖由 唐十五 於 2007-12-12 09:38 AM 發表

係呀....呢幾日server有問題...咪無上到嚟囉....多謝咁有心啦!!!
你有无去搞股票啊?
原帖由 lenykoy 於 2007-12-12 02:06 PM 發表
靓姐,股票有赚钱吗???
排响第三页既最后一名!
原帖由 lenykoy 於 2007-12-12 03:22 PM 發表
Not bad wo........+u.....
你呢??
原帖由 visitor 於 2007-12-12 07:57 PM 發表
一日冇玩...俾7,8個人爬咗頭...:019:
因为,日日都有股会抽资!
原帖由 唐十五 於 2007-12-12 08:27 PM 發表

股票??? 唔識玩喎!!! 又無錢...你教我玩啦...(等我有錢嗰陣)
吾洗钱架,去呢度啊-----------------http://www.tvbnow.com/plugin.php?identifier=stock&;module=stock
[url=plugin.php?identifier=stock&module=stock]虛擬股市[/url]
原帖由 lenykoy 於 2007-12-12 08:39 PM 發表

我系你上高。。。前你十名。。。。玩得嘛嘛地。。。。:014:
你第几日开始玩?
原帖由 leo_04236 於 2007-12-12 09:13 PM 發表
我第14而已:019:
即系..................第一日就入场??
原帖由 唐十五 於 2007-12-12 09:30 PM 發表

我知.....咁其實點先會賺錢架???? 等佢跌就買...等佢昇就放咁呀??
系啊!
仲有,多D去呢度睇下!
http://www.tvbnow.com/forum-274-1.html
原帖由 lenykoy 於 2007-12-13 01:24 AM 發表

我系第一日早上9点玩的。。。。
我系开市左既第5日开始玩架!:014:
原帖由 visitor 於 2007-12-13 02:47 AM 發表
慢慢嚟, 好玩賺夠
我系埝住快D稳够钱,可以开返我间公司!
原帖由 visitor 於 2007-12-13 02:51 AM 發表
我應該聽日申請, 到時上左記住幫幫手喎
教我點樣賺錢
老友记叫到,我吾会托你手憎既!
原帖由 visitor 於 2007-12-13 02:56 AM 發表

希望大家都搵到錢~~齊齊上市做主席
上次你有公司咩???
我记得,好似无既哦!
原帖由 如來彿祖 於 2007-12-17 05:39 AM 發表
:onion05:
祖少,乜最近做左大老细甘忙既咩?
都无见你上黎吹水?
原帖由 visitor 於 2007-12-18 01:13 AM 發表
靚姐你隻股幾時上呀?
吾知啊........................:014:
你知吾知响边殊可以check到架?