返回列表 回復 發帖
时间  :  9月 28号  中午12.30  (先到先等)
地点  :  Tmn Midah Mc Donald (蕉赖大路 shell 油站旁边)

“确定”出席 :  男--》 wk.hoo , dicksonkhan , bmoon1977 , 马来熊猫
                      女--》 vwwo , yng

90%  出席  : 男--》jclai
                      女--》mun2 , tingx2

50%  出席  : 男--》asus_p2_vb ,  ed_teck
原帖由 wk.hoo 於 2008-9-21 12:10 PM 發表
饮到几点啊??会唔会吃埋晚餐架??
甘你可以去到果度咪叫份“午餐”黎食囖!
原帖由 bmoon1977 於 2008-9-23 12:06 PM 發表
darren兄.... 靓姐,想你做神秘嘉宾...
你听佢噏!!!
又系佢自己话要返kampung既!
而家又话无写佢既名,玩野!!!!!!!
原帖由 wlt1110 於 2008-9-24 12:23 PM 發表
返完kampung做埋野,就过来咯,甘都唔俾
过到黎夜晚啊??
天黑个个都散水啦!
原帖由 mun2 於 2008-9-24 06:11 PM 發表
靓姐, 还有个 wong sir 呢?
wong sir 都好似话要返kampung!!
原帖由 jclai 於 2008-9-24 06:46 PM 發表

10人不到。。。
仲有好几个都话睇下点哦。。。。。。。。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-9-25 01:33 PM 發表

当然是真的啦,难道还有假的吗?
我还会带一位神秘嘉宾
只死人 kojong 又唔黎!!!
原帖由 mun2 於 2008-9-25 03:10 PM 發表

个神秘人就是kokjong啊?
我唔知哦。。。。。。。。。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-9-27 06:01 PM 發表
明天不见咯
你居然敢唔黎??????
最多你带埋你个女朋友黎啦~~~~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-27 09:27 PM 發表
因为已经很少人了吗?
唔知哦。。。。。。。。。。。。。
一个二个都。。。。。。。。。。。
唉。。。。。。。。。。。。。。
时间  :  9月 28号  中午12.30  (先到先等)
地点  :  Tmn Midah Mc Donald (蕉赖大路 shell 油站旁边)

“确定”出席 :  男--》 wk.hoo , dicksonkhan , bmoon1977 , 马来熊猫 , wong5291
                      女--》 vwwo , yng

90%  出席  : 男--》jclai
                      女--》mun2 , tingx2

50%  出席  : 男--》asus_p2_vb ,  ed_teck
千其唔好搞到D人一次少过一次啊。。。。。。