返回列表 回復 發帖
版主也是有忙的时候啊!
请大家见谅啊!!
如果有什么是还是可以找我啊!!
我每天都上来的啊!!
是啊!!rivaldo兄和大家快快来灌多一点啦!!:onion31:
曼联区你们来发扬光大啦!!:onion31:
原帖由 rivaldoliu 於 2007-11-2 06:26 PM 發表

灌水简直就係强项啦!
ljw都要多D灌水啊!
仲有一日啊!
冠军级决战……
是啊!!枪手将会败在我们脚下啦!!
我很期待啊!!:014: :014:
原帖由 wlt1110 於 2007-11-2 06:35 PM 發表

i know......if anything i will look 4u..
哈哈哈!!没问题我会在这里为你们效力的!!

erm... this question is a bit hard to answer u....
the 精華 is for sth very special thing la...
actually 精華 is nth....
just for ur list look nicer...
if you post sth special in 体育世界!
i will give u one...:onion18:

原帖由 HIDE 於 2007-11-2 10:00 PM 發表
我學業上好忙  早前已申請加派人手
對唔住各位  未盡好版主責任

仲有補充一下
另一版主 godjockey 唔係無出現過
佢其實係暗中做緊野 例如有新曼迷申請都係佢批 ...
不要紧的!!HIDE兄!學業要紧啊!!好好读书啊!!:onion31:
原帖由 rivaldoliu 於 2007-11-2 11:27 PM 發表

H版出现啦
听晚会唔会返嚟一齐睇波啊?
学业为重啊
有我地响度,唔会比其他板块超过曼联区的
灌啊灌啊,我努力灌水……
哈哈哈!!灌是要灌不过也不要太过分啊!大家请注意回贴的用词啊!!
不要刻意灌水啊!!:onion31:
好一个技术性灌水!:onion31:
rivaldo兄你是得的!
那等多20个小时你就发挥你的技术性灌水啦!!
哈哈哈!!rivaldo兄!!有没有买sport game啊??