返回列表 回復 發帖
miss &好机机 吃饭时间
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 小飛機 於 2009-4-23 04:48 PM 發表

I'm back....

hello 靚靚 mickey, 我 19 歲, 啱啱過左生日
生日愿望是年年18岁吗
原帖由 小飛機 於 2009-4-24 12:53 PM 發表

hi 靚靚 mickey 你好聰明啊! 怎知道的?
大家都想要的愿望
原帖由 小飛機 於 2009-4-24 12:54 PM 發表

而家去食飯喇
不好净系食鱼蛋啊 我去吃快餐啦..88
原帖由 主任 於 2009-4-24 01:53 PM 發表

食快餐 打魚旦
Mickey 妳壞喇   
你自己捻埋一边J
原帖由 小飛機 於 2009-4-24 02:16 PM 發表

食飽喇, 想訓添
梦见周女

回應 寇仲~ 第 4925 篇文章

仲仲.... 原来你是''玉樹臨風姣鬆啲''
原帖由 Fian. 於 2009-4-24 07:48 PM 發表

Hi Mickey
食咗飯未呀  
等你煮宵夜
原帖由 Fian. 於 2009-4-24 08:06 PM 發表

咁我生日通常都開心嘅
是啊..不过我们要记得妈妈的痛苦
原帖由 Fian. 於 2009-4-24 08:07 PM 發表

未完全呀
................. 第几日啦...快2个星期啦
原帖由 Fian. 於 2009-4-24 08:08 PM 發表

而家呢個時勢做咩都辛苦啦  
不辛苦点得世间财
原帖由 Fian. 於 2009-4-24 08:09 PM 發表

梗係右啦
主任好瘦  
型不型.. 靓仔款
原帖由 Fian. 於 2009-4-24 09:06 PM 發表

精品文章
魅力 + 1  
真人tall 唔 tall 啊
夜D到.......................................... 闪过
原帖由 小飛機 於 2009-4-25 09:19 AM 發表

仲有爸爸都有辛苦付出架
妈妈的十月革命