返回列表 回復 發帖
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-20 09:03 AM 發表
早就起身啦!等你就惨啦!
我叫你不要吹水,够钟做工啦....
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-20 09:06 AM 發表
我今天休息!又没做!怕什么啊!
你平时不是有在星期六上班吗
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-20 09:13 AM 發表
那是alternate的!不怕!开心!
...原来是
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-20 09:45 AM 發表
我没有你酱好命!
我要准备出街街啦
小白.... 快出来啊
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-21 02:05 PM 發表
衰婆!你迟到啊!不管我事!你别烦我啊!我要去睡觉啦!
看到啦
原帖由 nestlemilo 於 2008-9-21 05:44 PM 發表
大家遲d見啦, 88! 
milo伯伯...你走啦....
小白.. 闪去边啊...
原帖由 蓝云 於 2008-9-21 05:58 PM 發表
大家再见。。。。
蓝云..你走去哪里啊
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-21 06:11 PM 發表
刚睡醒没多久!去了打包回来了哦!要
我等朋友来找我出去吃啊... 不知道几点来
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-21 06:23 PM 發表
那么我就先吃咯!
你慢慢吃啦...
原帖由 Geai 於 2008-9-21 06:27 PM 發表

ur fd fly airplane  
8点到...
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-21 07:25 PM 發表
那是在家里自制的的豆腐及一些瓜类!!里面加了些配料(鱼肉mix猪肉的馅料)!
肚子很饿啊....
小白 比你早..
小白..