返回列表 回復 發帖
原帖由 dicksonkhan 於 2009-3-15 03:52 PM 發表
我申请上市啦!你记得要买哦!要买多些哦!
少林-疯人馆
记得一批准就通知我啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 dicksonkhan 於 2009-3-15 03:57 PM 發表
你自己去看吧!因为我的时间比你少啊!
今晚会批准吗??傍晚就要出去......... 我自己留意下
原帖由 dicksonkhan 於 2009-3-15 04:05 PM 發表
我今晚要早睡,所以我也不懂!
今晚不玩...
小白....你上市咗啦 D股无晒咗啦
原帖由 dicksonkhan 於 2009-3-15 07:43 PM 發表
是啊!我起身啦!也要出门啦!
都没见到你买我的股票!
早点回来啊........ 不要人家给什么就喝什么吃什么
小白...
小白... 快到8点啦...
90少林-疯人馆6143,119.12$5.08$5.08

买到少少啦...

回應 dicksonkhan 第 23875 篇文章

他们扫好快wor
原帖由 dicksonkhan 於 2009-3-16 08:36 PM 發表
是啊!我也有pm他们啊!
你卖太少啦
原帖由 dicksonkhan 於 2009-3-16 09:33 PM 發表
qq你的公司几时上市啊?
QQ同我一样时间上市...
原帖由 qqbubu 於 2009-3-17 06:22 AM 發表

是啊!是啊!
QQ.... 仲未批准
原帖由 dicksonkhan 於 2009-3-17 06:16 AM 發表
最多今晚放到两万啦!
8点吗? 今晚不知道有无出街
原帖由 dicksonkhan 於 2009-3-17 07:35 AM 發表
then u think urself la !bye
6点多要出去啦..不知道几点回来

朋友有免费的礼卷 叫我一起去.... free 的
原帖由 无奈的寂寞 於 2009-3-17 08:16 AM 發表
mornig ..Geai . dickson..mickey
无奈..最近好忙啊