返回列表 回復 發帖
原帖由 edwin10 於 2008-10-1 02:20 PM 發表

他不会背叛的
小罗..真了解我
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 edwin10 於 2008-10-1 02:39 PM 發表

我不了解的丫!女人心海底针!
男人心难忍
原帖由 wongjj 於 2008-10-1 02:45 PM 發表

you may join our family....4人帮....just add to 來自咪得lor~~hohohoho
G 哥哥..追杀我啊

回應 edwin10 第 5327 篇文章

你会了吗??我在教qq..
无VIP啦

回應 vwwo 第 5483 篇文章

8到咩啊...
小罗...
原帖由 Geai 於 2008-10-8 12:45 PM 發表

cant rob me  
恭喜晒啦..
原帖由 wongjj 於 2008-10-8 12:47 PM 發表

really not share ma??
我分给你叻..
原帖由 Geai 於 2008-10-8 01:04 PM 發表

finally become lucky guy  
今日我都是中咗boyboy层楼...
原帖由 wongjj 於 2008-10-8 01:07 PM 發表

mickey~~G gor gor 被dobi rob jo ar ....
你有机会架...
原帖由 nestlemilo 於 2008-10-22 11:30 AM 發表

甘咪係昏君?!  甘早去wet , 等我想參觀o下個皇宮都5得! 
随便参观啦..开放式架,不收$$$$
小罗潜水ing.......