返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2008-9-18 10:07 PM 發表

个死野,你玩野啊!!!!!!!!
哈。哈。是啊。。我都好耐没玩野了。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2008-9-18 10:25 PM 發表

见到面再玩都唔迟,到时起码人多D,热闹D!!
我惊我玩唔起了。。我已经开始老了。。
原帖由 wlt1110 於 2008-9-19 11:54 AM 發表
你们谁没有出席的,到时就用ISA捉你们lokap!!
哦。。应该可以用在你身上。。
饮到几点啊??会唔会吃埋晚餐架??
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-21 12:14 PM 發表
你想吃晚餐才走人吗?
哈。哈。。唔好咯。。又老麦??!?!
哗。。你两个来真架?!?!?!老麦是哈拉架。。
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-22 07:20 PM 發表
谁和你开玩笑啊!
哦。。是真的话。。我就空肚来开餐架啦。。
原帖由 wlt1110 於 2008-9-25 12:14 PM 發表
哈,,哈,,你真唔真啊。。。你咪信可开河啊。。
原帖由 wlt1110 於 2008-9-25 01:33 PM 發表

当然是真的啦,难道还有假的吗?
我还会带一位神秘嘉宾
哦。。至重要的是男定女咯。。
原帖由 mun2 於 2008-9-25 03:02 PM 發表

男友点。。 女友点??
哈。。哈。。男的会欢迎咯。。。女的会开心咯。。
原帖由 cammy8080 於 2008-9-26 05:31 PM 發表
阿2哥哥...記得影相上黎呀!!
嘿。黑嘿。。你放心啦。。我会拿架12.1像素的相机影。。。包清啊。。
原帖由 yng 於 2008-9-26 05:51 PM 發表
二哥...晤洗甘清咖...朦朦胧胧先靓
哈。。哈。。你的我识做架。。你放心啦。。
原帖由 wlt1110 於 2008-9-26 06:31 PM 發表

当然是高清啦,哪里还有包清的?
你放心。。我会给个特写你。。大头的。。
原帖由 wlt1110 於 2008-9-26 10:26 PM 發表

有没有搞错啊,我不要大头照=车头照!!
哈。哈。早影就靓仔D。。
哦。。。希望有新成员加入。。。