返回列表 回復 發帖
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-14 04:49 PM 發表
请假通告:

咁多位参赛者大家好,
小第呢几日要到国外旅行!
(由15/8/08到19/8/08)
如果有任何急事需要帮手,
可以pm有关部门版主/区版,
20/8/08回复工作,
第一期[FANTASY 英超排行榜]将侅21/08/08出炉!
不便之处敬请原谅!

By:Jackso ...
没有jackson 兄的日子一定很难度过。。。
原帖由 HIDE 於 2008-8-15 12:05 PM 發表
溫馨小貼士
今日大家要買人了
I just finish decide my 11 players....
really hard to buy the best 11 players with budget...
Hope they play well during this weekend...

Those haven't buy players faster go now!!!
must have 11 players only can get points....

Good luck to all
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-18 07:05 PM 發表

报告队长!
第一场姐!唔驶咁灰心,
我绝对相信你嘅能力!
大家一齐加油啦。。。
老实遘,我哋组合有DEVIN,赌王,STEVE兄已经令我非常放心。
你唔驶俾自己咁大压力。。。 ...
大佬。。。我都5是很高分啊。。。5好摆我上桌。。。
对5住。。。下一期我努力D
wlt兄。。。你的相。。。哈哈
5错。。。C7 晤应该穿白衫。。。

昨晚你的曼联5争气哦。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-18 08:46 PM 發表

其实是喜鹊加盟的球员厉害及他们的整体实力提升了,所以曼联用后生仔加老将才打平而已,如果仲魔鬼回来,一定是烧喜鹊party了  
我都相信红魔有能力烧鹊吃。。。下一次对到就睇到啦!!!
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-18 10:46 PM 發表

冇错!佢哋两位都依家目前为止都唔係好贵!
可以考虑下!
又要念球员啦。。。头痛咯。。。

都5 是好清楚每队的正选。。。
同埋等球会买人。。。
相信利记,红魔仲会买人。。。

5好烧红军啊!!!
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-18 11:30 PM 發表

建议BlueDevil兄由"被动"变做"主动"!
你可以PM其他参赛者叫佢哋加入你嘅组合。
先搵一两位先,如果仲係唔够人。
我会帮手搵人俾你。。。 ...
jackson兄真是热心。。。嘻嘻。。。
原帖由 devin 於 2008-8-19 08:08 PM 發表
好大顶高帽盖在我头上哦。。。

各位队友们太谦啦

相信大家保留实力,

下轮大家一起发力啦
收到。。。
一起努力发功。。。不过资质有限
回應 chfong2 第 443 篇文章

有信心是好的!!!
我换左一个人姐。。。。

觉得已经最好左。。。

不想换。。。

5知会晤会影响你地。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-25 02:54 PM 發表

哈哈。。。所以下一场可能我会改变战术用5位中场,
万一有一两位冇表现,仲有得攞分!
高手好似HIDE兄都係用呢個4-5-1阵容!。。。嘻嘻! ...
我都是用5个中场。。。对英超前锋越来越某信心。。。

支持http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=432177&pid=11304720&page=1&extra=page%3D1#pid11304720
原帖由 feimiao0 於 2008-8-25 11:00 PM 發表

無錯計算得分會比較公平,但我認為會令比賽好快無佐懸念,得分一旦拉遠將會好難追,但如果只係計攞幾多個星期冠軍,相信競爭會比較大,亦比較刺激

小弟愚見,唔知大家認為點 ...
赞成fei兄。。。
一定要将个游戏刺激到最尾。。。同埋场场都刺激。。。

jackson兄。。念念它。。。
只是派奖金都5 错加。。。。
原帖由 knchung 於 2008-8-25 10:55 PM 發表

long time didn't come in here... i think i had miss jor a lot of tips....
ok... the game is just started... hopefully i can get more point la...
多低上来。。。5好日日wet。。。
原帖由 feimiao0 於 2008-8-25 11:16 PM 發表
多謝你地啊

就等我地至尊紅魔今晚搶一個冠軍返來先
话是话。。。都几难下哦。。。

不过有信心是好的!!!
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-25 11:35 PM 發表

哈哈。。唔驶o念喇!
肥猫嘅提议非常好,
就咁决定啦。。。。
最重要係大家玩得开心!
几时公开奖金???
有奖金先有推动力。。。