返回列表 回復 發帖
原帖由 knchung 於 2008-8-25 11:45 PM 發表

brota... say i always "wet" good may???? last week din "wet" at all la.....
only ONE week no "wet" .....
stay at home....
blow water with us!!!
what a good activity for the life....
Firstly, coratulation 至尊红魔 done a good job.

Secondly, my teammate, come on babe....don't give up....still have 36 weeks...

Lastly, i get 93.5  

原帖由 jacksonkua 於 2008-8-26 03:12 PM 發表

哈哈。。steve兄,你係呢期表现最出色嘅组员!
得闲要过两招俾我哋。。。
我已经pump尽都是拿5 都第一。。。
原帖由 devin 於 2008-8-26 05:47 PM 發表

Steve兄是这期的季军,

恭喜啦。。。

继续keep着甘成绩啦。
我会继续。。。但是5好指于我。。。有压力就5好啦。。。
原帖由 HIDE 於 2008-8-26 08:13 PM 發表
連續兩期第三  幾時先第一
依期同你同分。。。真是我的荣幸。。。
原帖由 knchung 於 2008-8-27 12:18 AM 發表

don't worry... we still have 36 game to go... pls keep it up.... don't give-up...
your team have a pro player named knchung....you all no need worry...he is damn geng
原帖由 woodstock1221 於 2008-8-27 01:55 PM 發表

又是我的問題我的分數最小拖累了你們。。
Don't worry....how many point you lost we cover back for you....
We are one team....
Week2 only....don't give up easily!!!
讲下讲下就拿到第一。。。

下期个个第一咯。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-27 10:40 PM 發表

哈哈!咁就要"Convince"HIDE兄将自己嘅阵容分享俾所有参赛者!
之后。。。。所谓。。。。"见者有份"!
大家齐齐攞第一! ...
是咯。。。
HIDE兄5好收收埋埋。。。同大家分享下。。。

原帖由 jacksonkua 於 2008-8-27 11:13 PM 發表

哈哈。。。冠军人马出现!
呢期睇好边位球员呢??
拉拉声过D水来。。。
个个换教练,换队长。。。

这样会令到球员某信心加。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-28 10:55 PM 發表

哈哈。。steve兄,证明大家都非常关注呢嘅比赛!
奖金係其次,但荣誉感应该永远排第一位!
我自己都一样。。。
是咯。。。
其实赢左这么多奖金都唔知拿去边度用。。。
功绩同荣誉先是最重要!!!
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-28 11:18 PM 發表

嘻嘻。。。对我来遘,
最重要係。。。。奖杯徽章
我都好仲意徽章。。。大家齐齐拿啦。。。
原帖由 canz85 於 2008-8-28 11:30 PM 發表
steve兄+jack兄好呀。。。^^
昨晚的利记踢得太没自信了。。完全是默契=2,运气=4,实力=4
希望利记能向阿记这方面看齐。。。

eh..这次的fantasy football也有奖杯拿?! ...

我没睇。。。
但是知道赢波就开心。。。

又是最尾时段先进波。。。
真是担心。。。
加上杰仔要做手术。。。

原帖由 canz85 於 2008-8-28 11:47 PM 發表
昨晚那场真是悲喜交集。。。

希望在杰仔受伤的期间,代替他的人可以好好表现自己,努力争取位子。。。
相信马仔可以顶得住。。。不过防守咯
进攻。。。就要睇T9同K7快D发挥咯