返回列表 回復 發帖
但是boltonoffer他教练兼球员身份喔。。。。
wlt1110 發表於 2009-6-1 12:29 PM
why he want to go to Bolton while he probably will able to get a coaching job in Old Trafford?  You might think he can become a head coach.... but the best coach always start from low, being a EPL head coach as your first job, isn't the way he want to start.
不是去bolton,是stoke city offer他。
看看基恩也是从sunderland教起
wlt1110 發表於 2009-6-1 01:14 PM
yes he is... but I think when Keane pick up Sunderland they were still in the Champion League.

and you can see... Keane left already.  The best coach usually spend at least 3-5 years from little team or be an assistant to learn before they move to a bigger club...

When a team team play in EPL, it is a pretty big team if you ask me.
賓斯馬唔易買,俾我就搞吓個中場先,我哋可能要搵個好啲嘅攻中

我自己覺得Moutinho唔錯,除非安達臣出年突飛猛進,如果唔係安達臣都係後備多

蘭尼應該會走,不過可能只值 800 萬,如果用佢加現金嚟換華倫西亞可能對各方都有利
曼聯,得到華倫西亞
韋根,找到華倫西亞代替品
蘭尼,有正選踢

右後可能要搞搞,其實問題唔大,不過唔多放心
拉菲爾,布朗同奧沙都唔係一級右後
如果可以搵到右後,布朗就要賣,因為布朗將會係第三右後同第四中堅

今年可能會買龍門,我哋係有兩個等上位門將
不過始終俾唔到我咩信心,一個傷多過踢,一個失失慌

防中我之前已經講過,如果夏生唔掂就一定要入貨
我哋最硬淨嗰個防中竟然係費查

中堅里奧開始老,伊雲斯會越來越多機會
要睇吓De Laet同個巴西仔係咩料

七小福最後三個出年應該係最後一年,其實佢哋今年退休可能仲好
可以讓幾個歐聯位出嚟

評分次數

• wlt1110

• tok

keane好像去叫英冠队伍了吧
wlt1110 發表於 2009-6-2 01:30 PM
是呀,因他還未有能力教英超,要過多幾年
史奈達踢波上腳,會同C.朗爭波踢
1) 龍門要買,因為雲達沙太老,最多打埋下季,兩個後備都未夠班,如果對d弱隊,可比新買嘅後備龍門夾嚇。-曼聯太依賴vds,就算來個厲害世界級的當正選,foster和kuszack還是一樣當替補

2)  後衛要買個中堅,因為又係一個字---老, 李奧開始老啦,又成日傷; 另外右邊可以比多次機會布朗,前季佢都打得好好呀,反而拉菲爾就未得,佢太輕出,成日失位; 伊雲斯可做之材; 奧沙一味死好命; 左邊就唔洗講啦,艾夫華無走雞。- 是時候開始計劃找ferdinand和vidic的接班人,除了evans,候補是brown,但是被移去右路,oshea是萬金油,還是找一個正統的中堅,左右可以考慮巴西孖仔,尤其是左路也太依賴evra了

3) 中場方麵,強烈要求賣走蘭尼,廢柴一個,左邊可以試嚇杜錫,唔得就用番星仔; 中場中就最好加個進攻中場,個人幾認同皇馬嘅史奈達; 防守中場就有費查、卡域克、史高斯、吉遜都ok!-曼聯有太多中場攻擊防守球員,隻需作出適當的替補買賣就可成事了,史奈達在皇馬的表現不過不失,本人不是什麼好感,反而希望wigan的valencia

4) 前鋒最緊要留住C朗,佢除咗好波,商業價值更全球之冠,加上絕少傷,幾多人工都值啦; 最佳組合梗係迪維斯+朗尼+C朗啦。-補充實力,或者可以保留原班人馬加macheda和wellback
wlt1110 發表於 2009-6-4 09:55 AM
其實已經買咗兩個中堅,不過都係小朋友嚟
甘寶售出

United decide to cash in striker Campbell

Hull have had a £6million bid for striker Fraizer Campbell accepted by Manchester United.

Despite Hull's desire to keep Campbell for their first season in the top flight he went on loan to Tottenham for almost the entire campaign.

However, their bid - reported to be £6million - was accepted by the Premier League champions and the east Yorkshire club have been given permission to open talks with Campbell.
125 萬 鎊??  唔駛諗啦,即買
便宜啦,抵都烂。。。用125万英镑买回来,再卖出去都有的赚啦。。。哈哈
不过这样便宜买来都浪费,倒不如晕老去sunderland或hull city踢,保证有正选。。。。哈哈 ...
wlt1110 發表於 2009-6-9 12:00 AM
不過我哋有歐聯踢
有這筆錢夠買
賓施馬,20m
RIBERY 20m
D.SILVA 20m
DE ROSSI 20m
vALENCIA 15m
tok 發表於 2009-6-11 08:39 PM
Ribery  叫價仲高過 C7
最應該係喺 C7 單交易中加埋卡斯拿斯
如果士砵亭真係用 Moutinho 換 Nani

如果Tosic真係掂,應該會上位上得好快

新7號可能係 Tevez
其實在6月30日前c7轉會前
曼聯應該不會作出任何買賣@@
因為皇馬d錢未比到手
就唔會買人住
我估係咁@@所以咁多傳聞都應該是炒作吧@@
gunden 發表於 2009-6-16 12:05 AM
但曼聯唔計c7轉會費都應該至少有四千萬用
雲佬唔係同C7 反左面咩? 點會番黎呀?

費sir 要benzema 多過想要雲佬啦...

賓斯馬後生d...
onlineboi 發表於 2009-6-9 03:12 PM
雲佬可能回歸??
就算老佛爷亲自出马+出动glazer家族,tevez不会留在曼联的
他要的是主力位置,除非卖掉berbtaov
wlt1110 發表於 2009-6-16 11:16 PM
場場主力冇獎攞,為乜呢?去踢西布朗囉,唔只主力,必然正選添