返回列表 回復 發帖

**PAINT BALL GAME**19/04/2009

,  描述: 仲有人要参加的话,请尽快通知我
單選投票, 共有 10 人參與投票

投票已經結束

0.00% (0)
0.00% (0)
0.00% (0)
50.00% (5)
50.00% (5)
您所在的用戶組沒有投票權限
2pm开始,希望大家可以1.30pm到达目的地.
如有人唔识去,请尽快联络我.

肯定出现的敢死队名单:

1. mun2
2. 靓姐 (2人)
3. wk.hoo (4人)
4. tingx2 (2人)
5. dicksonkhan
6. qqbubu
7. jclai
8. wongsir
9. bmoon1977
10. ed_teck (5个人)
11. fattyteo
12. maui

total = 21人(暂时人数)
*yng同贱狼人唔得闲,所以没参与...

地点: COMMONWEALTH Forest Park & Resort - RAWANG
费用: RM85 (包括500粒子弹同装备)
时间: 2pm开始(大概1-2钟)
人数: 最少10个人,越多人越好...
参加条件: 有兴趣者必须先付RM25,以防飞机友...

详细资料可以去呢个网站睇下http://www.cfpresort.com

有意者请直接pm我...
我会随时系呢度update最新资料俾大家...请留意...

谢绝没心者的玩弄!

*规则可能会有更改.

p/s: 吹水既,请到别处.

評分次數

• ckhooi74

原帖由 toyo88 於 2009-2-19 11:59 PM 發表
2月唔得咩?? 同埋系咩game吓??讲中文喇~大佬~!!
射气枪...2月剩番一个礼拜啫..
原帖由 dicksonkhan 於 2009-2-20 02:36 PM 發表
四月份的,可以延迟多一个星期吗?因为当时,是在清明月啊!
应了你的要求...俾多一个选择...
原帖由 wlt1110 於 2009-2-20 02:46 PM 發表
为什么时间是在下午的?
应该是放在早上的嘛!!!
你会来吗??
边个肯定要出现的...可以pm同我讲声吗??我要update name list...
原帖由 无奈的寂寞 於 2009-2-27 03:07 PM 發表
hi all ..hope can help u all more understand the paint ball.
can hav a look on this http://www1.tvboxnow.com/thread-612973-1-1.html
for paint ball game rules and guide.
thanks for the information... do u interest to join us??
原帖由 无奈的寂寞 於 2009-3-2 12:37 PM 發表

I having a tour during this april.so can't join..next time ..by the way if got another gathering can let me know. since i missed last gathering.i will check this  有傾有講吹水區 everyday.See u all c ...
oh.. ok.. if we have gathering again, will pm to inform u...
原帖由 vwwo 於 2009-3-2 06:22 PM 發表
加多个 wong sir !!
是喔..我忘记左..
原帖由 ed_teck 於 2009-3-15 10:32 AM 發表

12號我就 confirm on... 19 號... 我多幾日先同你 confirm... 可以嗎?
唔知會唔會要返 office..
唔好意思.. 迟左复你..
最好是4月头俾我知道..因为我要预约场地...
另外,没去玩之前会出来聚会一次,顺便收埋钱..
如没意外,将会系19号..
fatty, 你有么就通知我啦..
原帖由 fattyteo 於 2009-3-27 01:07 PM 發表
我会出席19号的paint ball~~
真的吗?
你一个人??还是心弦她地都有来?
原帖由 ed_teck 於 2009-3-30 08:14 AM 發表

@@ 唔好叫我爺啊... 叫到我咁老我仲洗溝女?
上次出來俾佢地叫左一次搞到我唔敢出來了.. 呵呵...
可否pm我, 你的msn或者电话号码..
有么事我可以揾到你..
原帖由 ed_teck 於 2009-3-30 05:27 PM 發表
dickson 兄, 可以叫我 eddie...

ting, 我已經 pm 妳.. ^^
收到了..多谢晒..
原帖由 ed_teck 於 2009-3-31 09:00 PM 發表

想射你好耐了...
阿爷...你几时可以俾我知道你有几多个人去啊?
原帖由 ed_teck 於 2009-3-31 09:06 PM 發表

聽日同妳 confirm 可以嗎? 麻煩曬.. ^^
没问题...
聚会方面,你会出现的.. 是吗??