返回列表 回復 發帖
进来跳跳:onion05:
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**

回復 #173 Darkn3t 的帖子

美女~祝你拿冠军~~
原帖由 Darkn3t 於 2008-3-5 02:23 PM 發表
参赛者人数好像停涉不前。。bbyyhh没参赛吗?
我.............
原帖由 howgeemun 於 2008-3-6 01:07 PM 發表
  贏左既話真系可以拎到好多TVB幣... 哈哈
mun mun你没有参加??
原帖由 shannon0730 於 2008-3-6 09:37 PM 發表
TVBNOW管理层赞助本活动
冠军靓女  - 功勳 300点
亚军靓女  - 功勳 200点
季军靓女  - 功勳 100点

参加者一律 - 功勳 50点
我喜欢这个
shannon,要怎么跟照片弄小张啊?我的照片太大张了啦
原帖由 lyhui 於 2008-3-15 09:52 AM 發表

我嘟系沒準備好.雖然知道我一定輸
要心理準備 :onion03:
me 2
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-3-15 06:44 PM 發表
参赛者都很紧张。
你干嘛拿刀出来...........
原帖由 wk.hoo 於 2008-3-17 03:32 AM 發表
我就觉得bb的相片够生活化。。又没扮可爱。。

我就投他喇。。你地又点看呀。。。。
因为我都不可爱....扮不到......
谁开分身?..........