返回列表 回復 發帖
原帖由 shannon0730 於 2008-3-17 09:43 AM 發表
lyhui,原来你有这么多粉丝~
你的头号粉丝真厉害~
真惨没人帮我拉票~

祝你有拿到奖啦~
呵呵,我嘟唔知道佢系麥我個頭號粉丝
~~支持富贵之家,豪气之族~~
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-3-18 02:01 AM 發表

系咪讲我??:014:
嘿嘿.系啊~~
原帖由 maui 於 2008-3-18 10:32 AM 發表
hi.....靓女.......
靚仔~~
原帖由 maui 於 2008-3-18 11:15 AM 發表
i'm not 靚仔 la,dont have any 老婆1...!!!!
u c mr.雞 got alot of 老婆, than u no who is 靚仔 la...:onion03:
aiyo i also not leng lui :019:
mr chicken dint have alot of dear~~ so no need jealous him~~:onion18:
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-3-19 06:06 PM 發表
lyhui 又多了一位头号粉丝lklew818
果然很有魅力的笑容。:014:
haha
多謝你咁支持我哦
贏唔贏唔咁要,重要個係過程^"^
:014:
為朋友以出賣自己
我人生第一次試~~shannon,yy我個第一次就咁....俾左你地 ~~
原來感覺係唔錯軋.
原帖由 任盈盈 於 2008-3-20 02:16 PM 發表
各位朋友,16号参赛者已经被取消资格,请别再浪费你宝贵的一票在她身上了.稍后会有更多的消息. ...
盈盈,點解突然之間有2位取消資格?@@
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-3-21 04:52 PM 發表

为朋友出卖自己,真够义气。
哈哈,所以下次帥哥型男比賽 我要睇佢地夠唔夠义气xd
原帖由 任盈盈 於 2008-3-21 06:55 PM 發表

详细的情形,你可以问下shanono。。。我已经交左给她处理。

因为我没么时间上线,所以好多问题处理不到,唯有劳烦shanono咯。。。。呵呵。。。

取消资格甘大件事,没真凭实据,我们是不会乱来的。 ...
恩,盈盈 多幾天我有laptop用左~~~
到時揾你地
:onion05: :onion05: :onion05: :onion05:
路過~~