返回列表 回復 發帖
早晨咁多位, 老板娘訓醒啦, D爆鈕王, 搶樓達人, 貪錢怪訓醒未?
大家早晨again, 老板娘係出邊巡完場啦, 一陣過埋隔離巡場, 就可以專心派獎金, 你地努力啦
老板娘,女儿红3斤
yxx01 發表於 2012-7-22 09:20 AM
呢個應該唔知三斤

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
見到5666呢個數字, 我想起5566

靚靚mm ~
来杯竹叶青酒
fls125 發表於 2012-7-22 09:28 AM
個個都點中國酒?

透露了老板娘嘎年代
yxx01 發表於 2012-7-22 09:31 AM
我同5566唔熟gu wor, 偶然有睇八卦新聞嘅人就會知道呢個樂團嘅存在架啦, btw, 5566係乜年代架?
饮得嘎咩
yxx01 發表於 2012-7-22 09:32 AM
你自己問佢
5666未到嘅? 大家未訓醒?
65度茅台啊吾该
lhy92725 發表於 2012-7-22 09:51 AM
唔知道有冇65度, 造型搭夠啦

懶翻譯,大家睇 鬼文啦~

2002: Popularity Rise
5566 was formed on 21 January 2002 by manager Sun De Rong (also known as Sun Zhong).

5566's debut and sudden rise to popularity has been a controversial  ...
wng86 發表於 2012-7-22 09:56 AM
wiki 有中文gu wor
頑童小子, 快PM
頑童選了6號:

命運卡內容:

#5666 + 4 = #5670, 由於又是頑童本身, 所以在往下一層, #5671, wng86

時間支出樓層
操作
wng862012-7-22 10:08 AMTVB 555000 元#5671
積分轉出
2002年1月21日,5566舉辦成軍記者會,正式宣布以男生團體的姿態進軍演藝界。
同年7月21日,台灣三立電視與華視製作的電視連續劇《MVP情人》在華視首播,一戰成名,由5566與顏行書和張韶涵擔綱主演,週日在華視首播 ...
wng86 發表於 2012-7-22 09:59 AM
有link, 扣你分呀嗱

睇5671# 唔準 gu wor~
wng86 發表於 2012-7-22 10:03 AM
都係人手編輯g ma, 唔係專家, 有時候唔可以盡信
PM了
大家 好 我叫鬼仔狼 初来报到 夜死露骨
顽童小子 發表於 2012-7-22 10:07 AM
哪裡人?