返回列表 回復 發帖
welcome to Disney...........

lost money again
JackyNelson 發表於 2011-3-10 05:41 AM
JN 好彩無跟你買咋......    係喎...  你唔好輸埋我d ... 生果金.... 退休金... 生日金... xxx金呀???
都好,哩路有貼士。
chowold2 發表於 2011-3-10 10:40 AM
佢尋晚輸身家喎...
誰人呀? Jacky san?
chowold2 發表於 2011-3-10 10:44 AM
係... 佢尋晚有四億幾... 今日得幾幾佰蚊...

無陰公呀.. .我d 生果金... 養老金... 退休金..... 生日金... 比佢一晚輸光...
如果尋日信的話.................
go2david 發表於 2011-3-10 10:47 AM
未輸身家囉..
我唔賭錢,如果贏硬又唔同
chowold2 發表於 2011-3-10 10:49 AM
賭錢邊有必win架..
不賭是贏錢,
走啦Jacky san就哩打我
chowold2 發表於 2011-3-10 11:05 AM
唔會.. 佢出名好人... 仲係呢區架財神爺..
anyone help....... lost BIG again 1305691
JackyNelson 發表於 2011-3-10 12:04 PM
喂我d 生果金... 退休金... 安老金... 生日金... . 呢..  
he lost all
blueocean 發表於 2011-3-10 12:24 PM
唔緊要... 佢銀行爆廠.. 好快又會有..
我都想分d
blueocean 發表於 2011-3-10 12:28 PM
一齊... 搞惦佢.. 五五分帳.. ok??
無架.. 你都係美國架嘛.. 你係個便行住佢.. 叫佢比個 a/c 同密碼你囉..
都係個句啦..

生得靚, 身材正, 多人鍚, 唔得咩....
佢有名你叫搵銀達人你估流架?
go2david 發表於 2011-3-10 01:09 PM
你無份..
得之至,生得靚係有着數
chowold2 發表於 2011-3-10 01:19 PM
無架... 佢地都唔係比我好多咋...
佢無搵銀達我
chowold2 發表於 2011-3-10 01:22 PM
當然唔會啦... 我係和平主義者... 唔會咁做架..
唔係比好多咋,我睇住你發嘅
361944551 元
chowold2 發表於 2011-3-10 01:26 PM
其實多得各界善長仁翁支持... 我先有今日咁架環境.. 有你地架支持, 我會繼續努力..