返回列表 回復 發帖
咁就下星期六啦  不過未問 Miss 得唔得閒喎
主任 發表於 2009-11-29 11:13 AM
Miss ok 左,咁我地係咪照舊 飲完檸茶先去買送
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Miss青衣城有 Hello Kitty 睇呀
gonkong 發表於 2009-11-29 11:11 AM
工工真係做到野 仲有王苑之睇
咪變咗 3G流感囉
gonkong 發表於 2009-11-29 11:17 AM
我睇係喉禽成咁多
果然係 Miss
放心...無浸親...係打咗兩個冷震啫
主任 發表於 2009-11-29 11:24 AM
止唔止呀
不過呢場好很辛苦呀
  折磨到就死
Fian. 發表於 2009-11-29 11:20 AM
都成三個星期啦 真係有擔心架
三個咩...唔係兩個咋咩
主任 發表於 2009-11-29 11:37 AM
感覺好似三個
Fian,你好!!!

今日咁得闲上嚟嘅??
喵喵囡囡 發表於 2009-11-29 05:23 PM
hi 喵囡 妳又咁得閒,無街去咩
當然講真
Keevin 發表於 2009-11-29 05:57 PM
kee 哥
你講笑定講真先?
*柳飄飄* 發表於 2009-11-29 05:54 PM
有咩拿手野先
你屋企部電話不嬲都 "神神" 哋架啦
Fian. 發表於 2009-11-29 03:33 PM
係我間房有位收得唔好 依家換左電話都係咁
星洲炒米
Keevin 發表於 2009-11-29 06:15 PM
炆牛腩好唔好
轉台
Keevin 發表於 2009-11-29 06:18 PM
住宅電話
仲仲~~

我冇出去,因爲我喺屋企织围巾
喵喵囡囡 發表於 2009-11-29 07:11 PM
邊個咁好彩,有人織頸巾
仲仲你閃咗去邊樹呀? 食咗飯未呀? 今晚駛唔駛早瞓呢? 陪我睇埋宮心計大結局先啦! 仲有超級巨聲呀!
我今日都未食過嘢呀, 睇埋超級巨聲都要成十一點九, 唔知食咩好 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-29 08:35 PM
要呀,都差唔多訓啦,食咩?MK大把野食,去掃掃街,一定有收鑊既