返回列表 回復 發帖
我個人係崇東洋
日本我去過玩四次
住過一次
不過我好恨去大阪環球片場呀
同埋 Disney Sea
日本我係去極都去唔厭
不過後遺症就係次次去完返嚟都要減肥
...
Fian. 發表於 2009-7-16 06:06 PM
MISS, 我地幾時再食日本嘢?
俊朗不凡姣鬆 好耐無見啦,有無掛住我呀
寇仲~ 發表於 2009-7-23 07:06 PM
玉樹臨風姣鬆啲, 我緊係掛住你喇
miss 係唔係上左大陸 dup骨呢?
Hello 機機 ^^

Miss 回鄉証過咗期嚕............
主任 發表於 2009-7-23 09:43 PM
morning 淫淫
MORNING MISS AND ALL
四眼走粒仔 發表於 2009-7-24 08:03 AM
morning 四眼哥哥
time for me to prepare a dinner,....
i had a friend come over tonight,.....
I am gonna make sukiyaki tonight,.....
Masterking 發表於 2009-7-24 09:25 AM
hello king king  enjoy your dinner
hello miss i'm back
Hello 機機 ^^
weekend 無咁忙喇 ~~~~
主任 發表於 2009-7-24 04:59 PM
淫淫, 我而家放緊暑假, 冇做嘢, 哈哈
仆 "佳"
辛苦錢
好能痛呀
Fian. 發表於 2009-7-24 05:27 PM
Miss 點呀???? 整親邊度??? 特效藥到
乜你有暑假放架咩
Fian. 發表於 2009-7-24 05:35 PM
哈哈...我上星期開始冇做嘢, 辭左工, 所以今年有暑假放
可唔可以錫副架生呀
俾人兜隻手幾隻手指連手指甲插埋嚟
一句 sorry 唔好意思都冇
完全做 X 感受  ...
Fian. 發表於 2009-7-24 05:39 PM
嘩, 邊有人咁衰   唔怕, 即刻錫錫, 邊度痛錫邊度
你呢間公司唔係做咗好耐 lu 咩
點解辭工嘅
唔想講可以唔講
咁搵咗新工未呀
Fian. 發表於 2009-7-24 05:42 PM
暫時唔搵住, 所以當放暑假 但係有時搵下朋友食飯去玩, 好似仲忙過返工
咁你想食日本菜定海鮮餐呀
不如趁你呢排放暑假出嚟吖
我都好想同你撐枱腳
Fian. 發表於 2009-7-24 05:47 PM
係喎, 我仲有餐同miss 撐枱腳, 好呀 時間再約啦
呢樣我有經驗呀, 不過唔好太耐囉, 遲吓就會悶嘅喇 ~~~
主任 發表於 2009-7-24 05:49 PM
thanks 淫淫, 我會keep 每日早起身, 有計畫地放假, 我都唔想惰懶身
聽日放假唔怕夜, 11 點....好唔好
主任 發表於 2009-7-24 05:56 PM
我都放假, 我又嚟 (講笑咋)