返回列表 回復 發帖
解釋釘組點樣可以唔駛跌死# v0 y% G; F0 d% ?
. X; B) U+ Y( v
蜘蛛俠上身噴蜘蛛絲在牆上
/ ?, _: `7 D0 i3 x5 q+ `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
4 E" V0 H! k1 j0 N# ~# b: KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。"爆seed"解毒揭秘 上集
- b3 G$ a* T/ J+ |7 s7 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。睇嚟應該唔使下集了,戲中.....畢竟係做戲,' F7 l, h0 E( a+ ~- O/ n
故事開頭已經限制咗時間....九個月....
" u* W% U- s/ [' y8 K由康sir未死派釘姐查外圍檔口位置,tvb now,tvbnow,bttvb* X5 N7 J: r$ n) ^$ o8 ]1 A
查到後仲呃飲呃食,跟住康sir死咗之後,; V. q' O8 c; p+ @! i
要卓sir搵釘姐時,釘姐講[ ...
) M0 x; }5 S6 B4 ]www1.tvboxnow.com金田Sam 發表於 2014-9-11 02:58 AM
3 z- p* g6 A, F1 m+ Y公仔箱論壇拘捕>拘留>起訴>開庭>定罪
! d* d5 _# ^) J( J/ O: [8 m時間可以是1至2年
tvb now,tvbnow,bttvb" H+ r; R) _( y! j
其實呢類劇情破綻已經成為無記劇嘅通病架啦,又係嗰句一睇開啲囉。( ?4 y) ]- _# p) d; n1 A
leekwoklam 發表於 2014-9-11 03:39 PM
  h$ ^1 c- X0 Y9 F+ P& n' P; Y
我覺得這一次可以解釋得到
老實講.. 個人覺得全套劇講卓sir追張太呢段最悶
1 t6 x+ E6 L% T& \# `/ Ftvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-14 07:06 AM
3 D. N. C- [9 e# TTVB 劇集一定包括大量愛情戲 我寧願看更多警察和幫派鬥爭
本帖最後由 Pedestrian_A 於 2014-9-23 04:02 AM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* a- |& ^9 i; R4 T1 R4 _. `

' ^* {) h! y6 X2 K/ I5 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
其實唔係咁明乜野叫借庫..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% b0 R% _5 N2 n4 [& H' I
大文細佬 發表於 2014-9-23 03:13 AM
; f7 D4 ?+ z, j; r7 |tvb now,tvbnow,bttvb维基百科, d% m, p% g0 l0 C3 ]2 U) X8 h
觀音借庫,是中國民間信仰,又名觀音開庫。起源有說,觀音大士修道期間,500護法羅漢化身和尚,下凡為考驗觀音之修行,到觀音廟化緣討飯,觀音於是日農曆正月廿六大開倉庫,給和尚們享用齋菜,其餘食物留給到訪參拜的善信。此民間傳說成為約定俗成,化為善信按是日到觀音廟酬神、借庫,年底還神等之宗教活動。5 M3 I" A" R& ^% _
tvb now,tvbnow,bttvb6 O1 D+ u" u8 g4 z1 Y' l
簡單來說,D人希望觀音能夠幫助有飯吃有錢用

評分次數

• timmaxsing

2943426TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 X) ?- d% {# n3 V. Q
2943427公仔箱論壇5 E1 w2 y% p3 A& ]+ y7 J5 V/ O
聽講係18集釘姐食得鬼咁開心嘅牛歡喜嘅冇咁核凸版,佢嘅「真身」非常嘔心,唔想出街。
5 l. j7 h8 D, Tleekwoklam 發表於 2014-9-22 02:46 PM
公仔箱論壇9 N4 S0 n8 H/ n
我覺得是TxB找不到那麼多牛歡喜. 求其找一些肉代替.
& l% U, B# q; h6 r) mwww1.tvboxnow.com
" Q+ [1 m, i$ Z5 lwww1.tvboxnow.com即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無! ...
& E$ H: S+ F* s& C; i/ Htvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
公仔箱論壇. U. P- h- e' D4 l
下一年買衣紙還. 寺廟或附近會有出售.  
" }6 z( _7 f% e! `( }我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?tvb now,tvbnow,bttvb, o0 }( s# v# F1 q/ O  f* `

& `% k5 [. N" w: D' R. G5 P, _6 O/ N2945301www1.tvboxnow.com3 I& k" g$ ^* h& B( d2 l
leekwoklam 發表於 2014-9-24 03:06 PM
釘姐自己說怕有BB, 唔用套又唔食藥還有其他避孕方法但在這裡不能說.
公仔箱論壇9 z/ A9 U  A# J, T- w) |

& N* r: r; |  G仲要唔一定一次就咁易有BB架嘛.. 有咗咪仲好.. 世界人口老化... 我地呢啲嚟緊出身社會做事嘅人好慘.. 一個要養勁多個.... 生多啲好公仔箱論壇6 G! A' j- [3 L! p! A; Z
大文細佬 發表於 2014-9-25 02:03 AM
兩名臥底的BB用避孕產品比較好.
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 q% V1 Y3 k& N8 X. V! k
我知我知我知.......不過真係講唔出口。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' h7 g/ l* j# q, d$ s/ G# Z
leekwoklam 發表於 2014-9-25 04:08 PM
版主可能不喜歡這個話題
5 ^3 E1 L' {4 x, d) r# ]- T

7 r/ m6 n6 h2 u兩個臥底嘅BB會點架??
$ R6 n% [$ P7 L8 x! {www1.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-26 01:19 AM
% l: g  r( w* F( @% R; c% `, Z( h6 P0 D面對危險機會太高, 死亡機會也高...
公仔箱論壇9 K3 d  }8 ]" V0 h2 t

" d8 `6 `. P: ~. u6 \tvb now,tvbnow,bttvbUC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
! p: b8 i4 j9 z2 I) d公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
爆seed釘姐不是掃黃
小嘉、爆seed、羡昕、Kobe、羡晴、卓sir、木蝨之中,我估有2個會去賣咸鴨旦。
) m" a; B$ q, Z2 `. ?: p# Z公仔箱論壇
; X+ n5 ]4 M5 d7 ?* P. T) _公仔箱論壇為什麼沒有林希微!!?? 她是第一個要死!!!
$ U" O# W+ o, s; ~
又比你講中咗心底話,呢場純係滿足男觀眾....
6 s# c2 ^+ u: \* o  R7 R2 Z9 m$ {/ d6 _
而我呢,已經開始儲埋兩集先一次過睇Lu.......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ h3 [& e, e6 o7 q  Z/ `5 p
6 L- h# ^3 f2 t6 p# f" v# B
細佬,唔知係咪我有問題呢?我睇敏之呢場舞真係冇乜feel,所以之後先寫呢個處境笑話之嘛...... ...
. ]! e) b9 |: o( X: o* N/ Rtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-10-2 03:27 PM
tvb now,tvbnow,bttvb3 I+ J2 h& P9 C9 C1 _) Q+ ]. y
我是男觀眾但看後沒感覺
www1.tvboxnow.com% u0 h, {6 W# ]4 M, \
5 M8 P! M: |1 j+ Y* o
你同lamlam都睇後無感覺.... 真係咁差?? www1.tvboxnow.com2 P1 p, a" h, ?! E. O4 T) H
大文細佬 發表於 2014-10-3 01:23 AM
4 d6 L/ z% e& D) S5 Y$ W* |  n可能陳敏之眼神電不到我...  又可能陳敏之胸部太小