返回列表 回復 發帖
我既初戀係四年班既時侯,
! {( V: p6 r6 r( CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 e+諗起都覺得自己果時好傻呀!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' C) C% _2 s+ g7 g1 L
但係都好sweet  :$
13....
3個月大
我十七..
原帖由 天使喵喵 於 2006-8-3 11:00 PM 發表TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ j- b5 F8 K) y% v: l% n1 w
咁你幾時呀?
7 u- U. U' k2 F6 ?# S我17
( U( X3 `9 g$ o& {我13歲啊..4 C! {2 R0 z. B7 u& f( d; y

. E# J' K; O* S我今年先得個14歲... b$ k5 _$ z7 ~
" ~' c9 l$ c5 c4 v+ w
初戀仲要得個1個月..唉.

原帖由 彿印 於 2006-8-4 05:20 AM 發表
' [' k6 h4 N) ]/ C, P7 vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3個月大
. l, k3 |& O; q0 V
咁勁嫁.佛兄..=D>8 [7 `! m. W/ p! @

" b/ {$ h  J4 h# Y0 d: `三個月大又點初戀啦?; |  c$ e. j& x: r8 A

5 _, E: \& ~9 S$ ~' n# f: s: I6 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。講比大家g下啦:lol

唔記得lu......
未戀 XD
原帖由 彿印 於 2006-8-4 05:20 AM 發表tvb now,tvbnow,bttvb! f. J& m  r, d* X$ P
3個月大
tvb now,tvbnow,bttvb$ Y! f1 R: ]1 p& h) }
3個月大行到唔識行,咁都溝到女 ;P
20歲..
! Z9 `2 C2 q, ]" ^; I: G$ ^tvb now,tvbnow,bttvb我既初戀情人就係我現在老公www1.tvboxnow.com0 o! d- `+ Q8 e. }/ l" e
好幸福喔...大家都好愛對方....^^
原帖由 annie_chan1023 於 2006-8-4 11:05 PM 發表. S( t6 ~: L6 Q/ D1 y4 N1 s$ I
20歲..tvb now,tvbnow,bttvb) W) m4 H2 Z+ X0 s! u1 ~* [
我既初戀情人就係我現在老公
. d# @  B  i0 N* x0 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好幸福喔...大家都好愛對方....^^
www1.tvboxnow.com) o! j' X- {, ]: V, T1 o2 d9 ?
真係好幸福wo

原帖由 彿印 於 2006-8-3 07:20 PM 發表! F# V. V4 n$ h: O
3個月大
% g, j. S9 M/ u2 k1 O

$ R# `; O6 {! Jtvb now,tvbnow,bttvb想當年都唔知幾多bb女搶住要送香吻俾我
原帖由 HIDE 於 2006-8-4 03:36 PM 發表
9 [+ r+ o3 _% {' mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。未戀 XD
9 C+ a5 y( I* ]% ]1 v& ]5 f7 Q( A
X2:'(
原帖由 超人 於 2006-8-4 10:48 AM 發表
9 t: H6 }1 f; S; u" L8 H: y
! t* Q6 L+ n4 k0 }3 e" D我13歲啊..0 R* W: V& ]; W8 P+ G
4 N2 [" ~- ]5 `0 S2 m
我今年先得個14歲..
$ w* t& }, o; L. [1 Y8 n& \5 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
9 }2 I/ g" h  K9 @' ?# HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。初戀仲要得個1個月..唉.
. u" Y; H6 Y% q- e7 \www1.tvboxnow.com經已多過我.....
& c% R" j. @9 q2 C我得2 Weeks , 仲要係俾人玩呀~ >.<:'(
13 - Forrm 3 - my classmate is sat beside me