返回列表 回復 發帖
啱啱睇咗13.14.15連續三集,特首係.........邊個選上唔重要,重要係:
( v6 Z' [2 |/ d" w! \% L; i; ktvb now,tvbnow,bttvb猫姐話齊套劇基本上就是羅列選舉的種種手段同黑暗做法,睇到我真係好唔舒服。
啱啱睇咗13.14.15連續三集,特首係.........邊個選上唔重要,重要係:www1.tvboxnow.com0 F, u% [4 m! M. R
猫姐話齊套劇基本上就是羅列選舉的種種手段同黑暗做法,睇到我真係好唔舒服。 ...
. ~- x. ~% k4 P& Q2 x+ Z- h! f) u* rtvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2015-3-10 01:14 PM
沒有台灣著名轉灣子彈
沒有台灣著名轉灣子彈
) L" Q* S, P- Y2 f( ePedestrian_A 發表於 2015-3-10 03:30 PM
) L0 o; \/ N9 j0 c
係哦,成套劇好多卑鄙手段出晒,仲有一招台式轉灣子彈未出。路人甲大哥心水清7 ?5 u5 L# ]( t" T  v9 y: d
雖然每個角色都做得好出色,但都係 '來生人'   同  '童話曲'  令人睇得舒服。
我強烈推介第二人生
無人幫我搵百度資源,無得睇呀公仔箱論壇- ~0 a7 Y0 Z4 G& P5 o
文武兄幾時返黎呢
條骨都無佐lu
我強烈推介第二人生公仔箱論壇4 P( y$ z8 `( _6 C1 o: e, ~+ h
Pedestrian_A 發表於 2015-3-11 03:32 PM
www1.tvboxnow.com$ |6 T0 D0 l  T
0 D! i# B  K. o8 B
多謝路人甲大哥推介,共十一集唔會太长啱晒spring break 放一個星期假可以睇。
7 a% c# D. S& ]) n# {
1 y6 f! }7 f9 J7 Ywww1.tvboxnow.com: @! o5 M! H" V! _, b+ E$ |
quote]無人幫我搵百度資源,無得睇呀
' I( q2 r7 b( \" @tvb now,tvbnow,bttvb文武兄幾時返黎呢TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. u: ?$ W, t7 A; r! }6 b
lhy92725 發表於 2015-3-11 03:50 PM [/quote]5 ^% ]# K5 k! k; T8 T

4 s7 N- v  k9 `- R公仔箱論壇猫姐,TV分享區HKTV 劇集專區有得下載。
6 |% o7 I- X8 P& l% f! G. h; h! `& Z3 r
多謝路人甲大哥推介,共十一集唔會太长啱晒spring break 放一個星期假可以睇。% l8 O. T9 W+ G/ B9 a
tvb now,tvbnow,bttvb1 E& ^$ L. U* p5 c7 W5 `
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 }. P% B, U9 b, j1 r2 B4 z2 e* l4 ^
quote]無人幫我搵百度資源,無得睇呀
1 p0 T- j- G: k  x2 D  T: \文武兄幾時返黎呢
4 b% x, b2 v4 x: ^6 R3 z  V3 @. Uwww1.tvboxnow.comlhy92725 發表於 2015-3-11 03:50 PM http://www.tvboxnow.com/images ...
7 q+ m: T1 _& t. S: k' pwww1.tvboxnow.commnb1123 發表於 2015-3-12 11:52 AM
果度D空間下載鏈接我都鏈接唔到架
條骨都無佐lu
thanks for share

評分次數

• timmaxsing

thanks for sharing i just can't wait to watch .
製作的確勝無線好多,可惜唔能睇到最好畫像…
您值得擁有!太狠阿里嘎頭
而家開拍緊電影版, 好期待
没有结局的一套剧
看了这剧,才知道原来选举背后原来有这么多外人所不知的一些活动。。。。。。。。这么辛苦只为了要这为止。。。% S- x3 |( O2 C) y! Z; o
公仔箱論壇! Z% T, Y7 Q5 Y5 V, }7 Y
是真的吗。。。。。。。哎
可惜大陆禁播~~