返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@
2 r" S; n( ], j! [: X# {8 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
2 [  q$ ^1 }  I5 `$ a) H7 `tvb now,tvbnow,bttvb樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
1 s* s- L6 S$ X0 Jtvb now,tvbnow,bttvb黑色真係好型@@
1 s/ {8 I; W  `. Ptvb now,tvbnow,bttvb我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
$ |3 L" Y1 w  }: W+ FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5btvb now,tvbnow,bttvb5 j) ?* m5 |8 E; l! {) d
樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
# E5 i( M" P) f$ ~% dthx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
) l, V8 O9 V  b% m8 \  @- w好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
3 c1 F2 V0 ~' _+ Z; v6 W" y公仔箱論壇沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
/ M, H5 }0 g* }8 X+ K* n* y1 j# i
我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 y& ]" P9 u8 T. E$ ~; D7 L5 t) i
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
) V; S5 `- g, Q
我就鍾意one多d(所以訂左one)TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# R5 h$ X3 E) c% f! ^( B+ P; a
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
' _2 T3 b! N# R5 w4 s; d
我就鍾意one多d(所以訂左one)www1.tvboxnow.com. t; w" z; ^8 a  E( I6 s2 c
# ~1 Q5 M, T3 i- [www1.tvboxnow.com樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
公仔箱論壇3 e3 }% o' d' `; i* ]3 o
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
* n4 i- b4 Y, T/ `8 o. H/ Wtvb now,tvbnow,bttvb同埋我覺得one影相靚d
& O" [: E. E1 n8 ^2 R- l, Etvb now,tvbnow,bttvb我就鍾意one多d(所以訂左one)tvb now,tvbnow,bttvb8 i' V& X/ M8 w) \4 b' S1 C0 d
' S$ ]. J& L# I4 U: s( X5 l% r樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
) {; t; \& K1 ~6 E% XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但S4好似都多左好多新功能..?
8 ^) T. [1 Z0 L2 w# n! Y9 stvb now,tvbnow,bttvbagree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵$ ]9 O: z% e7 M4 S/ c& b1 h2 k) d: n
同埋我覺得one影相靚d  ^( R: e/ x1 x2 p# W& r' ]
你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
/ v$ r8 }& ^) k! R8 E6 ftvb now,tvbnow,bttvb如果講像素既話唔係S4高D咩
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* x: c6 V5 a. h$ x! c
但S4好似都多左好多新功能..?
3 |2 F% ]: j" d魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
% z1 X0 v+ E# s8 F" LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
) e8 F2 K0 K! G/ R; u* ^3 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
: x! [5 {8 S- W7 L. M
如果講像素既話唔係S4高D咩
% t, l5 V9 L& kwww1.tvboxnow.com魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
$ Q' v: A. [- O' h公仔箱論壇但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊
$ d- C3 `, K  U- W% K% q& U" T# nwww1.tvboxnow.comone鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
: V; _! Y1 ^! B8 j3 X5 ?) btvb now,tvbnow,bttvb佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
9 O" A: ]8 z3 j1 e7 v  X! STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
6 ]& \: {5 M/ r: a% K2 u樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
/ d( m% J+ d3 _' z! j. [! i如果係咁咁真係唔洗考慮....