返回列表 回復 發帖

你地覺得galaxy s4買唔買得過?

睇個款就同之前s3差唔多, 但多左d新功能, 我本身自己都用緊3星機, 諗緊買唔買s4好..定係有其他選擇呢?
只是價錢太貴了..不然他的功能很創新
太貴+1tvb now,tvbnow,bttvb8 B6 Z9 ~. X# {8 G1 ~9 S
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G
太貴+1公仔箱論壇) O& A1 E8 Q6 y5 Y; v  X  I! S) p
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G. D, O! H- F7 M( z2 ~
沒有人像你 發表於 2013-4-25 01:57 PM
, i- n! h$ I3 S% T/ [7 o' {: f
下, 咁搵笨www1.tvboxnow.com4 U8 I4 b) S' C5 k+ D* }+ j7 k* h
不過佢3g同4g係咪同時出先?
: @' ~* D2 o) u2 y2 n$ Mwww1.tvboxnow.com下, 咁搵笨
+ e1 z5 r0 I/ C, L1 \  ]. h不過佢3g同4g係咪同時出先?公仔箱論壇, m2 p6 r, g: j/ |
maydayy 發表於 2013-4-25 02:19 PM
8 ~+ |2 F$ s0 f1 w
唔係呀, 4G版聽講會再遲DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 E/ m5 ]+ B) S5 v
不過***成日咁樣分兩個版本出, 我覺得明呃錢咁
It is not much difference of S3 and it does  not have 4G for the first launch...waste of money
太貴+7 Q2 n) f/ [/ |# V% q  _& b. [% I/ [
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...公仔箱論壇+ V5 |- z  Z; z* P4 [% D& ~; X# d
依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
太貴+
9 J5 }# }% @/ f9 Stvb now,tvbnow,bttvb成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
3 S; h; ]" N  M7 Y: \; P0 `6 l3 Wskychu3302 發表於 2013-4-26 09:31 AM
公仔箱論壇# M. A1 V; B$ F$ }8 S6 Q
下..乜咁樣架1 @; h0 f4 R: B
S4其中一個賣點係8核, 但竟然4G版係4核, 點買得落手
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...
( s2 \0 l/ h( @" Ytvb now,tvbnow,bttvb依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快dtvb now,tvbnow,bttvb3 f& \6 ^2 a0 `1 P0 z+ A4 n, x
一百蚊 發表於 2013-4-27 05:03 AM
公仔箱論壇" \' j( L2 G: s" U: h
呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢
# d- F( K4 w  h1 U呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢
  V, q$ A  ~7 D& t: \maydayy 發表於 2013-4-27 05:22 AM
0 s( ^8 m2 U: ?  i5 Kwww1.tvboxnow.com我自己就覺得htc sense好用d, 同埋個介面都靚d
) a& D, f; G! e% S& zwww1.tvboxnow.com今次one個zoe動態相薄好得意咁, 可以整有聲相片
8# 一百蚊   n" t! u$ \- r, c$ @
agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
差不多要6千蚊,太貴了;。
8# 一百蚊
# u. j0 D2 F' ]* y& a/ Iagree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重www1.tvboxnow.com& x2 U( l; c" l) e( T  S9 b& E
bombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
$ h( N" v1 _. V& {6 F/ Z& _
係呀, amoled mon始終冇咁好, 同埋會有烙印呢d問題2 E( T* E( L: e! ?. ]$ l8 V
btw one有雙喇叭, 聽講話立體感好正
8# 一百蚊 www1.tvboxnow.com" d5 ?6 `% c# L& Z
agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
( v' V4 F6 T0 ?( h. M公仔箱論壇bombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
( e" y$ w  H) @+ w, B公仔箱論壇係既..我依家用緊s3, 偏色都幾明顯
4 A0 O; ~& t- b4 r$ Otvb now,tvbnow,bttvb不過3星機不嬲mon都唔係靚....只係見佢今次d新功能幾得意咁