返回列表 回復 發帖

有冇人出左S4?

我本身都想買S4, 但見到D報導講好似好多問題, 請問有人出左嗎?部機有冇事??
我買左, 講真有d後悔...好食ram, 玩game有d lag
我陪我個fd去買, check左幾部機先揀得落手, qc唔係咁好
我買左, 講真有d後悔...好食ram, 玩game有d lagTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& c5 C; v" k/ h9 Q
一百蚊 發表於 2013-5-20 06:32 AM
tvb now,tvbnow,bttvb: `! q2 ~- L5 A6 P
下, 但部機唔係有2GB RAM咩?都唔夠?
我陪我個fd去買, check左幾部機先揀得落手, qc唔係咁好
+ g8 h4 u' s/ }& u, b/ Q! e你還好嗎 發表於 2013-5-20 06:58 AM
6 Y9 A, {& F& p% S
唔係嘛..咁你個FD用落有冇D咩問題?
tvb now,tvbnow,bttvb/ ]% l$ y3 Q0 s9 J: I
唔係嘛..咁你個FD用落有冇D咩問題?0 b$ q7 B; Z0 ]: L* r$ p" N; |4 o
米奇老鼠 發表於 2013-5-20 07:18 AM
www1.tvboxnow.com, p+ _. S2 C. `: h: z
聽佢講機身好易熱, 禁左陣whatsapp熱到有d辣手, 我記得之前都睇過d報導話有呢個問題
1 M1 E+ {/ w6 B( S1 B7 i/ F7 Bwww1.tvboxnow.com下, 但部機唔係有2GB RAM咩?都唔夠?公仔箱論壇( {4 m/ u0 u" N+ V- S7 m3 f7 |
米奇老鼠 發表於 2013-5-20 07:18 AM
0 Y6 Y8 z# A1 p1 m$ i公仔箱論壇我個fd話開機就得7xx mb free ram咋喎, 同埋本身部機都裝左好多app冇得del
我細佬買左,佢話仲差過note2喎,新功能冇咩用@@TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 m: T, G# d% e! |2 V' c
好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順d
% d& S' k* q8 @, xtvb now,tvbnow,bttvb聽佢講機身好易熱, 禁左陣whatsapp熱到有d辣手, 我記得之前都睇過d報導話有呢個問題www1.tvboxnow.com, ^) p+ E* V8 H1 ^* U5 i
你還好嗎 發表於 2013-5-20 07:32 AM
% J: L% r7 i! U) Q# Wtvb now,tvbnow,bttvb下, 咁萬一燒左底板就慘喇, 維修又要錢
: V: Q, e, j  B) s) k: xwww1.tvboxnow.com我個fd話開機就得7xx mb free ram咋喎, 同埋本身部機都裝左好多app冇得del
( O- R8 Q1 _0 H/ L, p公仔箱論壇你還好嗎 發表於 2013-5-20 07:33 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 e" }8 ?% A. K, m' C
咁衰?咁搞法如果16gb都未必夠
我細佬買左,佢話仲差過note2喎,新功能冇咩用@@
, @) Y; ]0 A8 g1 {. Jwww1.tvboxnow.com好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順d
4 O# G# v% s* ^tvb now,tvbnow,bttvbi.miss.u 發表於 2013-5-20 07:51 AM
9 f4 ^) K7 {4 ]( m+ B% a0 O/ otvb now,tvbnow,bttvb我都覺得one正d, 個mon靚好多好多
我剛剛出咗, 無熱既問題, 係覺得個殼有D单薄, 要加保護套, 而且一定要加Micro SD card!!!至於Ram 方面, 每次行完一個App以後要關咗佢, 如果唔係佢仲係背後行緊拖慢部机! 累積得四五個programs 就要係個Ram 度一次过清!!!
我細佬買左,佢話仲差過note2喎,新功能冇咩用@@
* k" U6 _) W3 _2 l, y1 R- gtvb now,tvbnow,bttvb好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順d
& `) k, w3 j7 u; `" Rtvb now,tvbnow,bttvbi.miss.u 發表於 2013-5-20 07:51 AM
0 U( y2 r1 B2 D* @( t4 fwww1.tvboxnow.comone係咪最新個部?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% y3 O; Q% C: i: A
呢部好嗎?
8 O; u5 i" x& \+ _8 K" j- S+ b我都覺得one正d, 個mon靚好多好多' T( |5 }4 N8 Z1 [, @" t
晴天陰天 發表於 2013-5-20 08:28 AM
$ }" e9 v3 D# n; L% \+ |" Q0 y5 }咁不嬲3星既mon都係差d既...amoled mon既通病
我剛剛出咗, 無熱既問題, 係覺得個殼有D单薄, 要加保護套, 而且一定要加Micro SD card!!!至於Ram 方面, 每次行完一個App以後要關咗佢, 如果唔係佢仲係背後行緊拖慢部机! 累積得四五個programs 就要係個Ram 度一次过 ...
9 f# {* Z/ B: U2 |  Esyrinx 發表於 2013-5-20 08:30 AM
3 N8 x5 N. a' N公仔箱論壇咁麻煩...係呢..咁新功能係咪冇咩用??