返回列表 回復 發帖

你地覺得htc one定s4好d?

想出手機, 呢兩部都望過下, 但都係決定唔到, 你地覺得呢?
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D
7 i3 E, |) F* t# z6 R% Q6 P公仔箱論壇布朗尼 發表於 2013-5-24 09:13 PM
" e) M& y! e6 @. cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。真架?不過其實我自己覺得3*既造工不嬲唔係好好, 因為我以前都有買過...
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多www1.tvboxnow.com4 V3 M. A; h# ?# V7 B/ J: c6 X  G
maydayy 發表於 2013-5-24 09:50 PM
6 W3 ]) f! p2 n" R- Q. r! ]: Iwww1.tvboxnow.coms4個mon好差?不過大dd@@
外形我觉得htc one 完爆S4啊
, `' q. ?0 C; l8 _5 ]; q公仔箱論壇点解samsung的设计师没啥新创意的?
; s0 C' f- S$ p  ~3 Rwww1.tvboxnow.com三星系列一直都是那个外观
买ONE啦。
公仔箱論壇7 D# a$ u, J3 H8 k
s4個mon好差?不過大dd@@
6 h) R' K& V0 Z- x1 B! w公仔箱論壇9時16分 發表於 2013-5-24 10:13 PM
" v1 z% j: A) y4 E: s$ r  A! gtvb now,tvbnow,bttvb3星手機個mon不嬲都麻麻, 仲會有偏色,烙印同黑斑...
& {. D3 G( U% O! K, m" y0 i  ~  Oone個mon密度高d, 你兩部比較過就會睇到係清d, d色係靚d
; k  H# G; X% r! ]  _9 O而且其實爭個0.3吋都唔覺眼
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,
& _$ d6 c2 G: E9 o$ W0 I, ~8 B, wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,www1.tvboxnow.com4 l6 }" @% D4 v9 S
部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
( M# O% k& l8 x; o* r3 h$ j公仔箱論壇bombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
0 M- F$ H4 c3 D: {9 W- w) E$ z. e公仔箱論壇me2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架
s4 is better.
wait for the LG
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,
. a) z1 o1 v- p; ?% |% m" k部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) o0 a0 v; E1 M
bombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
www1.tvboxnow.com$ n2 T4 ^6 Z; f5 J' i2 Q" q2 h9 y, z
下點解得返8gb? d app冇得del咩
www1.tvboxnow.com9 y3 o, _. I2 f/ W; `0 t
me2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架! w- F0 j; G; }3 u
你還好嗎 發表於 2013-5-25 02:21 AM
公仔箱論壇; y0 n: @7 J5 i7 h/ ]; ]
你係咪玩game所以先咁熱呀?@@
( c/ a1 O8 }8 J  [
下點解得返8gb? d app冇得del咩
- k1 X) N( W' U8 E! v9時16分 發表於 2013-5-26 03:05 AM
6 R# y# Q5 i) d  @tvb now,tvbnow,bttvb就係冇, 雖然話可以插sd卡, 但係sd卡load野一定冇咁快