返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買公仔箱論壇: Q9 L9 J: d  w
kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
+ O2 I. c0 a' d! Q' Z. L
咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
: D9 }; r, H3 x; i0 Q0 L7 L鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
2 G' E( h- v7 g  |tvb now,tvbnow,bttvb我睇過廣告好似話係叫htc sense?. F. y, R9 W# Y
不過htc邊部好?
www1.tvboxnow.com" Z7 p2 ^% g1 f# a8 e0 T2 k
我睇過廣告好似話係叫htc sense?
- J1 |) ~) p3 lwww1.tvboxnow.com不過htc邊部好?tvb now,tvbnow,bttvb0 v, w  A% b7 ^0 N; U' y! P
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
: M3 u8 K6 R1 C# @tvb now,tvbnow,bttvb係呀公仔箱論壇) _6 ]2 Q, w6 ^+ Y* }( X- v
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
0 a) d) t* {2 E" g: V9 V/ pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁htc既話邊部好呀?@@公仔箱論壇4 j# u  O$ \0 Q( x. T$ K& W
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
www1.tvboxnow.com9 @$ y+ m/ B" \& b
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
公仔箱論壇9 k1 O4 U7 t  ^" {
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
6 ?3 }: p9 |# `; X' k! B, ~2 @www1.tvboxnow.comkennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
8 `. k* @$ V! p3 r. l
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
5 k4 Y: N4 p0 _; ~3 K* P- Etvb now,tvbnow,bttvb不過香港都有蝴蝶咩???
* A0 z/ N) I/ f& @6 Mwww1.tvboxnow.com我E+都用緊NEW ONE, 真係好正TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ D/ ^4 \7 ~/ c
不過香港都有蝴蝶咩???
7 |3 B9 [  A- }$ U% @/ K% Iwww1.tvboxnow.com9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
6 E# ~! Y) n2 z6 x) x2 S  h- ?www1.tvboxnow.com有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
* B3 N$ y" q% R- z/ L2 a1 @1 awww1.tvboxnow.com係呀
1 h& O- u: v9 g4 {0 h公仔箱論壇依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
4 ]$ H4 P! z! L' A( M  Z8 @www1.tvboxnow.com鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
; e1 O) D$ L7 R+ @2 T公仔箱論壇個個都話one@@
, H* @. ~6 @) j0 J6 X' y2 N我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
/ H% R* ^) P* M* o; T3 ^& z
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。tvb now,tvbnow,bttvb' _! E( x! m' g  \
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
5 r# Z7 H  d, V6 T
蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
8 I0 z9 A& |. y# \% I% Q
個個都話one@@
5 M- |( I+ q1 _* `& O4 g+ g; Uwww1.tvboxnow.com我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
+ m. r6 ^) j1 GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
公仔箱論壇2 l4 B4 m) a! V( d6 |3 p, j6 H- A
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 J% W2 w  |2 d$ p; b5 C
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, ^) u, Y; Z( [$ f) Q, A  G
特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
- M6 v& I4 U( q7 n0 X9 X0 O+ z+ Q: U. _
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
0 }$ l$ A: U0 ]1 ]' t- ~: m; A# `6 Hwww1.tvboxnow.com你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多5 }  V8 {# i* n/ t
鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
' W7 O, \' R- }$ e
yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* q& O( n4 i  m1 t* ?3 N
例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag