返回列表 回復 發帖
你的身材几好啊。。。原谅我甘咸色
, b+ ~2 b/ Y* f$ v) y6 i: x; O& U- `$ j0 DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。ckw0813 發表於 2009-7-1 02:39 AM
公仔箱論壇2 R  F! Y+ l# \" R  i
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 I+ N( r6 n0 \
我系5系应该话“多谢你咸色我” 呢??
; b  B) b) \/ G! m& ?" S咸色一只猪扒系你既不幸 XD"
+ ^) l" e5 R% h: F0 E$ UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
( N  M/ l% Y4 N6 l6 a& R 我系5系应该话“多谢你咸色我” 呢??TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 r1 l, O2 y8 u# H6 }5 W: b
咸色一只猪扒系你既不幸 XD"www1.tvboxnow.com6 h2 l" W  ^$ L+ E; h, d0 }8 F4 C
howgeemun 發表於 2009-7-2 04:59 PM
哈哈,猪扒?甘又唔会,个样都几标青。。。你读紧u?
<赌博> 令我富甲一方
呵呵 天天开心哦
哈哈,猪扒?甘又唔会,个样都几标青。。。你读紧u?公仔箱論壇$ q8 L/ V, J/ P: v
ckw0813 發表於 2009-7-3 04:37 AM
, g" [! f- q' N
yupe...
  E; M! d# A' H2 L( xzzzZ ... 仲读紧.....
" T, @6 F) R4 Ptvb now,tvbnow,bttvbyupe...5 i7 q) ^$ Q" s5 _" W% n
zzzZ ... 仲读紧.....www1.tvboxnow.com& u5 r3 l" K- a4 F0 J9 y5 }/ u
howgeemun 發表於 2009-7-4 03:59 PM
哈哈,边间啊?你系马来西亚边度人?
<赌博> 令我富甲一方
哈哈,边间啊?你系马来西亚边度人?
: f0 v0 z3 Q' q# O; f$ f9 x1 K. sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。ckw0813 發表於 2009-7-6 04:29 AM
- i. r8 L2 V/ [. T' `; z
4 l$ }" T+ o) R3 C, d; ^; i
UTAR ~ kampar branch 公仔箱論壇2 x0 ^. I0 Y: H; h$ }  k
本身系kL人  =]
好令女呀…TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' z' x) b% }5 I& }
哈哈!!
, n# ]" ~) \" c9 ?
& P, H8 L9 W- `tvb now,tvbnow,bttvbUTAR ~ kampar branch
% ^- _1 Z3 R, J& [9 K6 W$ ?  R0 A本身系kL人  =]
! [! d" y# ]: u5 V" g% mhowgeemun 發表於 2009-7-7 04:10 AM
咦?点解去到kampar个间甘鬼远既?呢度没你要读既subject咩?你读边科架?哈哈
<赌博> 令我富甲一方
咦?点解去到kampar个间甘鬼远既?呢度没你要读既subject咩?你读边科架?哈哈公仔箱論壇/ u+ m% R& {0 X1 F' b8 f
ckw0813 發表於 2009-7-12 04:17 AM
0 V7 m& n  u1 T+ @& O* ?, `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。系呀 =]
# z: e. c6 ^9 Wwww1.tvboxnow.com得kampar 有offer 我呢个 course....公仔箱論壇# U9 Q6 v/ }$ b
banking and finance ....
7 K# Z. X* v3 I5 qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。听日有测验.... zzZ ...
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; P8 j2 O, G6 U( J
系呀 =]tvb now,tvbnow,bttvb  q7 w7 C, q5 j3 T8 ~
得kampar 有offer 我呢个 course....( I# h' d# m- L) y$ K5 V* E
banking and finance ....
5 p. G5 J1 ]* O公仔箱論壇听日有测验.... zzZ ...
4 Z/ x! x9 n2 ~* V  z: ~  c+ etvb now,tvbnow,bttvbhowgeemun 發表於 2009-7-15 12:46 AM
哈哈,甘甘祝你科科肥佬啦...讲笑咋!你有msn没啊?
<赌博> 令我富甲一方
来支持。
好嗲啊
hello.. 想問下。 你係用乜軟件來整個collage嘎
Hi Mun, I'm from Malaysia - KL
8 q# @  C/ f8 M9 ztvb now,tvbnow,bttvbNice to meet a Malaysia fren too , hehe