返回列表 回復 發帖

[轉貼] 前世妳點死 , 信不信由你

前世妳點死 , 信不信由你
9 I- Z) T4 n7 e
6 k2 C. [% y, j1 S( ?http://www.horrorline.com/pastlife/

評分次數

• o獎門人o

奉上"十二地支"時間對換表
0 S( e4 ?# K( hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。*********************************
8 H$ J' l- Y( V% d- M/ utvb now,tvbnow,bttvb          早子時-淩晨12:00 -上午1:000 k& B: f% E7 w5 O+ x8 e2 N
          丑時-上午 1:00 - 上午3:00
) a% K6 t+ e- f0 bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。          寅時-上午3:00 - 上午5:00* D, P4 [. G; g9 U9 F+ ?- Q0 D9 P
          卯時-上午5:00 - 上午7:00tvb now,tvbnow,bttvb  I' S- o  ^* y9 M& C4 J
          辰時-上午7:00 - 上午9:00www1.tvboxnow.com' O6 X. [; h4 }! }8 U
          巳時-上午9:00 - 上午11:00
4 Y# u$ R# X! N% R3 p  J6 GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。          午時-上午11:00 -下午1:00公仔箱論壇; e% `, h- u) `: [& _
          未時-下午 1:00 -下午3:00TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% y! Q0 j6 l& v/ {5 t2 t: f
          申時-下午 3:00 -下午5:00
, F0 O- R. _8 D' J7 f+ [: m+ c. {www1.tvboxnow.com          酉時-下午 5:00 -下午7:00  M7 J1 [- x6 L9 B' W6 ~$ O' e
          戌時-下午 7:00 -下午9:00
! t1 Q( x) T! g8 g0 N! J9 Twww1.tvboxnow.com          亥時-下午 9:00 -下午11:00tvb now,tvbnow,bttvb# ^9 i( Y( _" ?% V
          夜子時-下午11:00 -下午1:00
" ?6 X( {) }, u, ?) B8 |tvb now,tvbnow,bttvb                            :):):)www1.tvboxnow.com# q+ w) |$ j0 q, ^0 u
公仔箱論壇7 g3 I0 a, M6 y' {( q! e7 O+ Y
公仔箱論壇& B: c$ Q! A  m

5 k$ C4 {6 X  P8 r( Y) \* R[ 本帖最後由 o獎門人o 於 2006-7-30 05:59 PM 編輯 ]
佢話我係一隻狗
' p* b# V) \1 `5 {  X* e& \3 Q8 R6 Owww1.tvboxnow.com真係唔知真定假
= =TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* i! e& D2 x  a- U6 Z

8 z. T8 C8 t) k: U6 ~" A" r1 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。流氓
0 c; q0 M% v  ]* @  [: u1 }# q( k+ _得罪權貴被毒打致死.............
5 k: w# U! k6 D* fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* y: z8 f0 E+ ]4 g$ e, \3 h
信唔信好....??
流氓
/ J: W. J* K- Wtvb now,tvbnow,bttvb得罪權貴被毒打致死.............
% g- F; l* u: O4 ytvb now,tvbnow,bttvb
& ~9 R4 u! Z7 @, }/ f公仔箱論壇me 2,,,,orz...I think it only has two answers......=3="
佢話我前世係二世祖~話我會餓死街頭喎~
一定係假 .佢話我前世係一隻狗喎
病死..............................
好搞笑~佢話我係戰地記者,中流彈而死......
佢話我前世父母望子成龍,要求太高,因為受唔住壓力自殺死~~=.=
我e個先xyz..tvb now,tvbnow,bttvb9 l/ ~. d' f# L+ q7 r
佢話我係守財奴..一蚊都唔會出..
. ~# d' t3 m, B% h  g; y( T我個仔比人標心.我一蚊都唔出..
6 I3 E8 Z) m& E7 c8 CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。結果個仔比人殺死..我比我老婆毒死..
2 A6 d1 h+ x" W8 f9 `( C我個樣似咁衰咩=口=

原帖由 brandychiu 於 2006-8-1 05:25 PM 發表
/ P" S1 [) y; H) o( b  Btvb now,tvbnow,bttvb好搞笑~佢話我係戰地記者,中流彈而死......
& r2 A2 u% z' N- n! @www1.tvboxnow.comME TOO
白手興家,生活快樂無憂,兒孫滿堂,晚年安詳去世tvb now,tvbnow,bttvb" ^) g8 x; E# P- c
  k# f* G2 ]; y" |
咁大家認為我是否好幸運呢!!!
佢話我好有錢*但係被同父異母既細佬殺死~
thk