返回列表 回復 發帖
个家姐咁靓女,做妹妹既,应该都唔会相差好远!!!
vwwo 發表於 2009-5-19 01:41 AM
是咩??? 甘我又想睇睇....
静悄悄的我走了,正如我静悄悄的来.
靓姐去FACEBOOK睇下咪知道NINIC咩样咯.....
malsss 發表於 2009-5-19 01:44 AM
即刻去睇。。。。。。。。。。。。。。
賽亞人???
blueocean 發表於 2009-5-19 01:45 AM
唔是, 只是染晒金色罢了....
都系水水靓仔D!!
唔是, 只是染晒金色罢了....
malsss 發表於 2009-5-19 01:48 AM
then, he should look handsome la

我要睇靚仔!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
为什么还没有靓女参加
只要你快樂 真的只要你快樂
有可能咩
jnc3688 發表於 2009-5-18 11:20 PM
哈哈,开个玩笑嘛...
又關我事???
我都冇話參加...黎睇熱鬧J嘛
h2o 發表於 2009-5-18 11:48 PM
吾洗甘谦..我睇好你gar..
點解你次次講野都要lai我落水架
h2o 發表於 2009-5-18 11:50 PM
answer as below....
鬼叫你系靓仔咩??
vwwo 發表於 2009-5-19 12:35 AM [url=redirect.php?goto=findpost&pid=17302396&ptid=675003][/url]
静系听靓妈的名字都已经赢左啦~~
如果参加的话,其他人简直没位企。
tonyayp 發表於 2009-5-19 01:15 AM
甘又系,都讲明系“妈”啦...
为什么还没有靓女参加
贱狼人 發表於 2009-5-19 08:11 AM
狼人,你先post了你的照片上来,就会有靓女闻风而来的啦!
狼人,你先post了你的照片上来,就会有靓女闻风而来的啦!
miaomiao88 發表於 2009-5-19 10:25 AM
你想我给人当笑话吗
只要你快樂 真的只要你快樂
哈哈,开个玩笑嘛...
miaomiao88 發表於 2009-5-19 10:18 AM
你先post了你的照片上来,就会有靓仔闻风而来的啦
天空蓝蓝白云朵。纏纏綿綿永相隨。
你先post了你的照片上来,就会有靓仔闻风而来的啦
jnc3688 發表於 2009-5-19 11:30 AM
我都赞成POST MIAOMIAO的相....快D啦...