返回列表 回復 發帖
支持馬浚偉, 好想見到他拿到獎!www1.tvboxnow.com  `- R9 Z* k, {3 x$ v
gigi831008 發表於 2014-2-26 11:11 AM
0 S1 D3 }/ `5 K& m& o( O9 _! p公仔箱論壇www1.tvboxnow.com3 Q+ w+ t5 C& ~% A
成半年無見,好開心見番你。
( J+ G& F* j( b! Q  q' v2 @0 m好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。

+ r1 i5 L) K$ v. x! M
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...
- H, {0 |* Q9 l1 f9 E  F8 ~公仔箱論壇另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感...
馬仔加油
nbnnbb,kkjk

評分次數

0 j( X% ?% d: O  C; FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
. \7 K& c/ ~5 n- [) GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。成半年無見,好開心見番你。tvb now,tvbnow,bttvb% ?9 H- f8 X% K
好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。tvb now,tvbnow,bttvb& {9 K- f+ t  W% F
# }4 I1 v$ G2 @9 J3 m. Jleekwoklam 發表於 2014-2-26 12:01 PM
# a' j2 k" k* w2 a
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 K1 J6 I0 m, |7 L0 p0 y4 o
楊怡好似同馬明襯啲喎, 可能佢將來個老公都係姓馬.
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...
3 \0 f. f5 p6 F/ `9 X: eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...
7 ?! O2 G, }2 B7 _& y公仔箱論壇molaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
1 D  y4 T. K; [" dwww1.tvboxnow.com
5 f2 |. N+ O- Z' v/ [tvb now,tvbnow,bttvb女工要著吊腳褲架咩??
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-27 12:19 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 Q  J( t7 b8 d: Z
7 ]1 I9 X, P# a0 S+ ?
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...公仔箱論壇! x2 o! S6 v% K. I2 S8 o
另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...8 Y( ^" ?9 ~; \! |$ Z! {# L
molaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
5 w$ P" K3 C. t$ o7 }$ K1 e
/ Y5 E3 R: b3 `. c! lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* c+ P6 @2 A1 e
www1.tvboxnow.com, O2 `, E0 a, \; z0 z

, p0 J' f- M6 ^  x$ A. ^- J你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!公仔箱論壇# X5 S" E  F  c. S5 m* r
啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實在,而家又有你讚服飾幾好,當係補飛啦.........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
支持馬仔,選第二
支持馬仔
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!
/ ~$ P- I# g4 D* C! z+ P4 H) G2 Rtvb now,tvbnow,bttvb講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有咩公平準則!?
/ R( U( M, Y, |4 V5 ?3 \* Z
2682931www1.tvboxnow.com2 n# J; @8 W2 L8 k# d( c3 r
其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!
  _4 B  q" B* l& c0 J* ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 Y" {; f% v9 e: a' N# K
# C7 ^( D2 x9 A) h$ [tvb now,tvbnow,bttvb你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!; |7 s( T0 F) H5 ~! t' s
啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實 ...tvb now,tvbnow,bttvb" p# i* _5 u3 D" B0 R
leekwoklam 發表於 2014-2-27 12:17 PM
; J3 ^" D! g: rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
( p  a/ ]- E3 P% `3 f! u: z公仔箱論壇話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添
我覺得幾好睇.. 日日追... 楊怡好似有d誇
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
my support!!!!
# @1 `# J; V8 }! M公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb7 [. r0 W/ e$ K2 v; u6 e7 B
話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添( s: b1 f) _7 R: L* A
大文細佬 發表於 2014-2-28 02:57 AM
& o! C1 ?7 g& L$ I, gwww1.tvboxnow.com2 l' M* s" |) K) f$ L7 I
細佬,馬仔初出道時仲好興四大天王架,無線當時仲將佢塑造為黎明接班人喎。
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!
! i% B  |3 q( L3 L7 a4 Q2 Q* i6 ntvb now,tvbnow,bttvb講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有 ...
; X9 J1 e7 t' ^$ Q8 k" T0 Etvb now,tvbnow,bttvbtycn3320 發表於 2014-2-28 12:19 AM
tvb now,tvbnow,bttvb8 L  i! x7 j- l: O2 l% w
www1.tvboxnow.com, A* H* p# [: `( C0 n. z
係!無錯!開始有啲拖有啲悶,尋兇尋得太耐咯.........