返回列表 回復 發帖

[疑難求助] 想搵易經大師蘇家興催桃花

同男朋友分手之後已經四年冇拍拖...
& j4 q4 T, z1 e. x* V/ M公仔箱論壇本來以為係圈子問題....但試過出好多活動識多左好多朋友...8 Q0 Q+ w. s! o7 r
但都遇唔到心儀男仔...就連追我既男仔都好少...
6 e$ k1 Z( I" @! z! B2 h公仔箱論壇所以想搵易經大師蘇家興催下桃花...
' ]* o& V& ?! J. G因為之前上網有見過佢有幫人解決呢啲問題....
# m7 q4 P/ Z2 ?; Zwww1.tvboxnow.com唔知有冇人試過呢
未試過 咁樣催桃花有用咩?
' \  @0 ?& }+ b0 utvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb# M7 a1 f; X& I# P) B  D- W
未試過 咁樣催桃花有用咩?
7 j! Z! z4 `" ^* L公仔箱論壇fandaz 發表於 2017-8-31 03:13 PM
% C4 x. y- `# {! u 有用既,我以前都有搵過風水師幫手催桃花,佢教我屋企買左啲水晶同啲風水擺設,之後係好左好多,多左好多男仔搵,但過一輪之後又冇哂,唔知點解
; j% v3 N; i" f6 f% r4 q) fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 有用既,我以前都有搵過風水師幫手催桃花,佢教我屋企買左啲水晶同啲風水擺設,之後係好左好多,多左好多男仔搵,但過一輪之後又冇哂,唔知點解 ...
% ]' ?$ T" X: W9 U雞仔餅干 發表於 2017-8-31 05:30 PM
1 X: t/ F) Y' F
因為個風水師教錯你囉 與其買咁多野不如執位
; G- s4 u+ q; r8 Z) i4 P. VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樓主講果個蘇家興就係精於呢樣野 絕對可以幫你催到桃花 增加更多魅力同改變氣質
dry左四年....做d未試過既催下桃花都好ge....
未試過
& r) B, w+ ~. |7 d/ rwww1.tvboxnow.com不過你可以試下先都冇壞
3# 雞仔餅干 好似幾好咁我甩左拖之後都成兩年冇拍過tvb now,tvbnow,bttvb. \& l& c# n" u5 l4 X( I% d
搞到我都想試下
www1.tvboxnow.com0 M7 [/ t9 `5 J& M7 j5 h
因為個風水師教錯你囉 與其買咁多野不如執位
& O3 e( v5 t( x* n4 f" H% jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樓主講果個蘇家興就係精於呢樣野 絕對可以幫你催到桃花 增加更多魅力同改變氣質
+ e, S. w+ v1 S- w& guncledrew 發表於 2017-8-31 06:12 PM
我就係想搵佢睇呢樣
試啦,成四年冇拍拖喎,咁嚴重,我一年都去搵人幫手啦
dry左四年....做d未試過既催下桃花都好ge....
* Z% Y$ `) C5 F0 Z( s5 ^5 t$ g0 ztvb now,tvbnow,bttvbbanlance 發表於 2017-8-31 06:29 PM
我都係咁諗
未試過 咁樣催桃花有用咩?公仔箱論壇8 ~5 o- u9 k: F  e- Y3 S
fandaz 發表於 2017-8-31 03:13 PM
5 \- o  x; r& a
緊係有啦,我d fd個個識用風水陣去催桃花,但可能好壞參差囉
3# 雞仔餅干 好似幾好咁我甩左拖之後都成兩年冇拍過/ d1 f/ d- O6 C
搞到我都想試下公仔箱論壇3 j2 v8 t' J, r  x5 h: y
雞仔餅干 發表於 2017-8-31 06:34 PM
可以約埋一齊去試喎
我就係想搵佢睇呢樣
8 w( t4 R- Y* Y( F; Q0 o0 {4 swww1.tvboxnow.com蔡薇薇 發表於 2017-8-31 06:36 PM
2 p. e* F* {0 ]& ~$ \8 W8 ^lets go,想就去做,唔係有排你dry
我睇佢d資料都ok既,一試無妨
風水催桃花真係work架TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! y8 Y: ?8 T2 a: t1 b
因為我都有試過