返回列表 回復 發帖
devin兄,你嘅TERY扣5分,
因为阻拦MC前锋Jo前进,
而俾罚出场。。。。
(根据理由係"最后"一位后卫)
但当其是Cavalho已经Cover佢!
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-14 10:21 AM 發表
而俾罚出场。。。。
我当时都有看live,

还以为是黄卡, 点知是红卡

我还以为玫瑰和抢手会是一场硬仗,

点知抢手一下就搞定玫瑰。

没买到抢手球员------走宝啦。。。。
原帖由 devin 於 2008-9-14 12:03 PM 發表

我当时都有看live,

还以为是黄卡, 点知是红卡

我还以为玫瑰和抢手会是一场硬仗,

点知抢手一下就搞定玫瑰。

没买到抢手球员------走宝啦。。。。 ...
呢期好多参赛者俾Given害。。。。
仲要扣分。。。

我比赛一开始就买ADEBAYOR直到WEEK4,
WEEK5一买咗佢就入三球,
你话我係唔係"非常"好运呢??

因为前一场见都阿仙奴都係由Persie来主踢Penalty&Free Kick,
所以WEEK5就用Persie来代替Adebayor,
真係人算不如天算。。。。
原帖由 devin 於 2008-9-13 06:44 PM 發表
昨天发现左FIFA09试玩版,

有兴趣可以down来玩。。。

http://eu.llnet.eadownloads.ea.com/u/f/easports/fifa/fifa09/fifa09_demo_eu.exe

只可以选6队:

1. Marseille

2. Schalke

3. Real Madrid

4. Chelsea

5.  ...
多谢分享
老翻要等到10月才出。唉
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-14 10:21 AM 發表
而俾罚出场。。。。
哈哈,想不到terry和曼联的vidic都是红卡出场,terry不知是否学了vidic的档人技巧,,哈哈
下一场车仔主场对曼联,好戏上演咯
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-14 04:36 PM 發表

呢期好多参赛者俾Given害。。。。
仲要扣分。。。

我比赛一开始就买ADEBAYOR直到WEEK4,
WEEK5一买咗佢就入三球,
你话我係唔係"非常"好运呢??

因为前一场见都阿仙奴都係由Persie来主踢Penalty&Free Kick,
所以WEEK5 ...
我也是受害者啊,given。。。。和vidic都扣分,两人扣了正10分,顶!
不过每当newcastle群龙无首时,必输球的,就像上一季被曼联大炒。
所以这个游戏是很靠眼光和需要很多的运气。。
原帖由 wlt1110 於 2008-9-14 06:01 PM 發表

哈哈,想不到terry和曼联的vidic都是红卡出场,terry不知是否学了vidic的档人技巧,,哈哈
下一场车仔主场对曼联,好戏上演咯
下一论每队失去一位主力后卫,
打成平手。。。。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-9-14 06:06 PM 發表

我也是受害者啊,given。。。。和vidic都扣分,两人扣了正10分,顶!
不过每当newcastle群龙无首时,必输球的,就像上一季被曼联大炒。
所以这个游戏是很靠眼光和需要很多的运气。。 ...
我都一样有两位俾扣分!
发觉自己眼光越来越差。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-14 06:18 PM 發表

我都一样有两位俾扣分!
发觉自己眼光越来越差。。
同一命运,

terry+Given= -8.5分。
原帖由 devin 於 2008-9-14 06:57 PM 發表

同一命运,

terry+Given= -8.5分。
哈哈。。。但呢期我哋组合最高分果位应该都係你!
所以希望你继续率领我哋争夺冠军!
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-14 06:16 PM 發表

下一论每队失去一位主力后卫,
打成平手。。。。。。
甘比赛才好看,

两队后防都有漏洞,

买两队的前锋应该比较容易入波。

van der sar 上一场饰演过将球打倒w.brown身上搞到乌龙球。

应该会留下心理阴影呱。

加上周中有欧冠,

曼联会不会崩盘3“连败”???
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-14 07:00 PM 發表

哈哈。。。但呢期我哋组合最高分果位应该都係你!
所以希望你继续率领我哋争夺冠军!
woods兄高分过我,

而且jackson兄还有3位球员没上场。

我只是62 + Yakubu

不是很高分。
原帖由 devin 於 2008-9-14 07:14 PM 發表

woods兄高分过我,

而且jackson兄还有3位球员没上场。

我只是62 + Yakubu

不是很高分。
咁希望果D球员全部都入波啦。。。。

係呢 下一场车仔大战曼联点睇??
原帖由 devin 於 2008-9-14 07:09 PM 發表

甘比赛才好看,

两队后防都有漏洞,

van der sar 上一场饰演过将球打倒w.brown身上搞到乌龙球。

应该会留下心理阴影呱。

加上周中有欧冠,

曼联会不会崩盘3“连败”??? ...
绝对唔会!!!
喵喵喵
原帖由 devin 於 2008-9-14 07:09 PM 發表

甘比赛才好看,

两队后防都有漏洞,

应该会留下心理阴影呱。

加上周中有欧冠,

曼联会不会崩盘3“连败”??? ...
如果C罗可以复出,
曼联必定唔会输波,
而要输成三场?
就算我唔係曼迷都相信肯定唔会发生。。。