返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@
5 h! w1 N- m1 V0 C& I師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦# z3 t( V1 P' ]; `; p3 l7 b% G
樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
2 }. b1 h4 A- H6 K* J2 E4 c黑色真係好型@@
, O, v" A" T6 |! b5 y# j% y公仔箱論壇我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
& q+ c& U( P8 j好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
4 R- y/ q0 D% @. A& ^9 N4 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
& e' x8 X2 r8 n. ^" G- xwww1.tvboxnow.comthx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
! e: N( ^2 B) J. \, }tvb now,tvbnow,bttvb好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
0 H& T% X- G, b7 a# M& o- N公仔箱論壇沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 ]# W* Y" @" n+ @, u6 ]3 f
我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...tvb now,tvbnow,bttvb3 O! E! v% k& S5 c0 R6 w2 t
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 e, o9 |: O& `" W
我就鍾意one多d(所以訂左one)公仔箱論壇! B0 m+ H; H& v! l
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
  S2 r) C, W0 @* Gtvb now,tvbnow,bttvb我就鍾意one多d(所以訂左one)tvb now,tvbnow,bttvb! Z4 ]6 \4 J0 A4 w3 }
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
# N: `! d8 S" j# C" \tvb now,tvbnow,bttvb樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: n( {5 R8 o3 W" j3 w8 |
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
. P  H, P9 W& Ltvb now,tvbnow,bttvb同埋我覺得one影相靚d
; l' f2 T1 v4 u" Z$ e  Q) E2 zwww1.tvboxnow.com我就鍾意one多d(所以訂左one)
) P2 h1 s$ n$ ]: h  ?! Y& ms4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
7 q* Y1 R8 o/ r( awww1.tvboxnow.com樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
& ]( j1 {' H2 D- M  T9 t$ {
但S4好似都多左好多新功能..?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# d! s' A* v$ {  N, D3 M' e' v
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- w' h) C. ]$ ~$ i+ |" l
同埋我覺得one影相靚d
" d6 ~$ _, j, t- \www1.tvboxnow.com你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
( t4 e" i$ K+ Rtvb now,tvbnow,bttvb如果講像素既話唔係S4高D咩
! D/ l4 f( a7 d5 w) d但S4好似都多左好多新功能..?
0 d1 X, C+ C8 N) l) ?www1.tvboxnow.com魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
: P' [$ T( i# v3 Atvb now,tvbnow,bttvb佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電4 m% V* a, `/ {# V: R* E) T
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
! V+ F& X* {6 U7 C/ G% S公仔箱論壇如果講像素既話唔係S4高D咩
% v: f) }+ `! E3 [$ w' E魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
( u& F6 ]# O. g; C1 l但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊6 {" N# h. v" _( b; S8 ~5 p) J- i
one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
/ n6 `! u+ L( i5 B4 E8 H2 atvb now,tvbnow,bttvb佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電www1.tvboxnow.com0 q9 G# n8 `" T( {+ u9 k
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
) ~( K; w) P  A5 Jtvb now,tvbnow,bttvb樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
$ K! x+ i3 \* B
如果係咁咁真係唔洗考慮....