返回列表 回復 發帖

平平地既android機, 邊部好?

有冇d 2千5蚊內既android機?最好影相唔太差的..thx
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!tvb now,tvbnow,bttvb! E( [3 @& I3 R) O2 X
樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# H  {9 p& D+ |
呢部好唔好用?未用過htc機
小米2S HK$2,499
- L+ m8 p& D) M' Q呢部好唔好用?未用過htc機
' a: h3 u$ d6 L: {0 G5 B/ D0 Uwww1.tvboxnow.com你還好嗎 發表於 2013-4-30 08:38 PM
  h& ?# i4 u5 ~  A# ~我未用過, 但單睇規格覺得都唔錯的
! d- T1 P2 B9 i! }4 `- ftvb now,tvbnow,bttvb同埋htc自家研發既sense, 係易用過其他手機
悟知道窝,,我用紧I9100咋
desire v +1
% O5 q8 {5 q& K5 l  f" w公仔箱論壇我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
小米2S HK$2,499公仔箱論壇% \8 e. c/ M% c0 Y
acefr 發表於 2013-4-30 08:44 PM
% C8 u$ w: [* n& |  E% y7 q; S& otvb now,tvbnow,bttvb唔係咁想用大陸機...唔放心
desire v +1tvb now,tvbnow,bttvb/ A7 F8 ^5 Z' V' v  N
我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去" u6 f+ c( [- |* `  `  ]% W
bombbomb2 發表於 2013-4-30 10:48 PM
" Y( P0 t7 t% _5 ?5 q9 n$ ^tvb now,tvbnow,bttvb有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
公仔箱論壇% R8 M, v5 s" t2 _7 G1 |
有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛9 s& y2 }  \9 Q. ~. c
你還好嗎 發表於 2013-4-30 11:45 PM
公仔箱論壇5 ]; t, h# n5 h
係呀, 我覺得白色幾好
2 y2 K, n* j: I2 etvb now,tvbnow,bttvb而且平時d手機好多要換sd卡同sim卡都要拆電, 呢部唔洗
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
- d; k5 L8 b4 H4 O8 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
1 G* w. a& V) e: `
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁9 e4 J  R5 Q. _- R. b& T
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
小米的新機不錯
www1.tvboxnow.com9 X% c" Z: w$ B( K4 V6 M+ z, C
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁+ `, D) E+ `  D) K. p6 l
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
& n1 L- q2 u$ r% Xwww1.tvboxnow.commaydayy 發表於 2013-5-1 01:59 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 t) p! L9 ]! G$ G
真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
8 \# X* l/ K8 F% N" F/ ?真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
- u$ t- p% s3 X' G1 R! [1 Z% j. w' O你還好嗎 發表於 2013-5-1 02:16 AM
tvb now,tvbnow,bttvb/ X, a2 k; B9 V" Q, M/ L- h
係呀, 而且咁平有4吋mon, 算係咁啦
LG VU