返回列表 回復 發帖

想買手機, 請大家比d意見

我budget 5500左右, 主要都係影下相上下網, 有邊部岩我呢請問??
講影相既話就買htc one啦, 我覺得d質素拍得住相機~
講影相既話就買htc one啦, 我覺得d質素拍得住相機~
! D9 d, E/ I2 X6 a公仔箱論壇9時16分 發表於 2013-6-1 07:59 AM
, U$ ]6 Y, P! W7 K( Z( bwww1.tvboxnow.com師兄, one影相好咩?我見得400萬像素咋喎...s4會唔會好d?
, ^& U5 {1 g0 P( q8 g+ S1 u
師兄, one影相好咩?我見得400萬像素咋喎...s4會唔會好d?
  H( u6 Z0 Q( }iamrick 發表於 2013-6-1 08:17 AM
4 H- V: V6 _6 F9 |0 x; ?; y下,400萬會唔會唔靚架?其他手機像素好似高d架喎
5 E' B9 @/ ]' {5 ]7 H" w. cwww1.tvboxnow.com師兄, one影相好咩?我見得400萬像素咋喎...s4會唔會好d?, t% y$ V; q& g# T0 E
iamrick 發表於 2013-6-1 08:17 AM
; n8 [% d: q% ?$ U$ gtvb now,tvbnow,bttvbs4雖然像素高, 但我之前睇返d試機文, one影出黎既相質素反而仲好d添, 可能始終因為感光勁好多
www1.tvboxnow.com/ Z; i: M7 q# u
下,400萬會唔會唔靚架?其他手機像素好似高d架喎
( O' H8 x) S$ C* K9 h; _+ [6 k公仔箱論壇sweetcherry 發表於 2013-6-1 08:33 AM
www1.tvboxnow.com5 [4 C$ T: m/ O! h7 n; m
唔會啦, 其實不嬲像素高都唔=畫質好
! n% ]8 T, O6 _仲要配合埋鏡頭等等架! P) \# Y3 M1 y& H, c) L" S
你睇d單反像素都唔夠dc高, 咪一樣靚好多d相
近期都係得HTC ONE同S4架姐
) U  Z/ S* H+ Y0 C* Qwww1.tvboxnow.com但依家S4好多問題,例如過熱咁,你真係買既小心D,之前新聞有細路用3星手機爆炸整傷左
4 A6 M1 P. y7 T$ m+ W
唔會啦, 其實不嬲像素高都唔=畫質好www1.tvboxnow.com9 z9 b% @5 P: x( h; T0 f
仲要配合埋鏡頭等等架TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 f7 l! X% f" Q$ Q2 o0 B4 N5 `( U
你睇d單反像素都唔夠dc高, 咪一樣靚好多d相
- w$ Q  o) U* o. g$ g9 ^tvb now,tvbnow,bttvb9時16分 發表於 2013-6-1 08:53 AM
2 m$ e, o' E3 w% L" T* u8 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。又好似幾有道理..哈哈2 r6 A+ p# Y. H0 J, R
想知呢部ONE影相多唔多野玩架??
近期都係得HTC ONE同S4架姐
! M6 r% y3 ?: N& B: x: b: Etvb now,tvbnow,bttvb但依家S4好多問題,例如過熱咁,你真係買既小心D,之前新聞有細路用3星手機爆炸整傷左tvb now,tvbnow,bttvb$ M/ r9 b! W/ e. w
巴打bro 發表於 2013-6-1 09:12 AM
# K* d7 q! s% f" q' X) @, d8 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。嘩, 咁真係好恐怖喎ONE散熱OK嗎?
7 r8 b3 W9 i# l2 t* F4 J% |9 |公仔箱論壇嘩, 咁真係好恐怖喎ONE散熱OK嗎?tvb now,tvbnow,bttvb# g# w) l7 a! S8 n7 `  I
sweetcherry 發表於 2013-6-1 09:23 AM
  _/ Y& K5 W3 a( T% L& u5 U& K
金屬機身散熱得快d, 膠殼先難散熱
' ?$ O* }  l2 ~4 t) J* a- N0 z8 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。又好似幾有道理..哈哈
: X) }* j& e5 S  ctvb now,tvbnow,bttvb想知呢部ONE影相多唔多野玩架??
4 G1 b2 }- g+ z$ W. e: h# vsweetcherry 發表於 2013-6-1 09:22 AM
1 l5 ]4 n: @6 @- u# ^$ ~/ A多, 特別係個zoe動態相薄好得意, 你有興趣可以睇睇d blogger既分享文呀: http://blog.yahoo.com/YvonneCorner/articles/1248309/index
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: {, C( `: P  Z- c* |
金屬機身散熱得快d, 膠殼先難散熱
* {/ E% o6 @. G- v3 j巴打bro 發表於 2013-6-1 09:37 AM
+ s! Z/ z3 w+ z$ H係呀, 我以前用s3試過燒左
www1.tvboxnow.com- D& x2 D2 _( Z/ h6 s% A4 X
金屬機身散熱得快d, 膠殼先難散熱9 ]$ l6 ?% N" t% h, J: a, _1 q
巴打bro 發表於 2013-6-1 09:37 AM
1 t) a% M/ v. W, C. ktvb now,tvbnow,bttvbic, 咁我都放心d, 一陣真係爆炸就大件事
tvb now,tvbnow,bttvb, @: `# R' k/ X) |2 V4 s- E
多, 特別係個zoe動態相薄好得意, 你有興趣可以睇睇d blogger既分享文呀: http://blog.yahoo.com/YvonneCorner/articles/1248309/index
+ U0 H4 d% e; E9 X5 t6 i# Ywww1.tvboxnow.com9時16分 發表於 2013-6-1 09:52 AM
+ M# ^9 p$ Y+ K3 l6 E公仔箱論壇thx!!好詳細呀講得, 原來咁好架呢部
影相既話就1定係one ga la, 而且又岩你budget