返回列表 回復 發帖
參加[2012-2013歐冠盃]長途計分賽
第6回 特別回

加拉塔沙雷(土耳其) vs 皇家馬德里(西班牙)      
巴塞隆拿(西班牙) vs  巴黎聖日門(法國)
祖雲達斯(意大利) vs 多蒙特(德國)
拜仁慕尼黑(德國) vs  馬拉加(西班牙)
第6回 特別回

拜仁慕尼黑(德國) vs 皇家馬德里(西班牙)      
巴塞隆拿(西班牙) vs 馬拉加(西班牙)
祖雲達斯(意大利) vs 巴黎聖日門(法國)
多蒙特(德國) vs  加拉塔沙雷(土耳其)
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
3/1519:00 抽..

抽o左味
巴塞 抽到 皇馬  就very good
3/1519:00 抽..

抽o左味
JackyNelson 發表於 2013-3-14 09:35 PM

未,未抽的,官方時間是
Friday's UEFA Champions League quarter-final draw, to be held in Nyon from 12.00CET.
巴塞 抽到 皇馬  就very good
JackyNelson 發表於 2013-3-14 09:37 PM
佢地兩隊成日對架喇,抽埋一齊有咩好睇姐

計我話試多一次 摩師(皇馬)vs拜仁,當年摩師(國米)決賽贏拜仁羅盃.

再之後巴塞對多次意甲球隊(祖記),比佢地試多次咩叫死守.

正呀
佢地兩隊成日對架喇,抽埋一齊有咩好睇姐

計我話試多一次 摩師(皇馬)vs拜仁,當年摩師(國米)決賽贏拜仁羅盃.

再之後巴塞對多次意甲球隊(祖記),比佢地試多次咩叫死守.

正呀 ...
huhut6432gj 發表於 2013-3-14 08:59 AM
4強豉但少個
第6回 特別回

拜仁慕尼黑(德國) vs 巴黎聖日門(法國)   
巴塞隆拿(西班牙) vs 皇家馬德里(西班牙)
祖雲達斯(意大利) vs 加拉塔沙雷(土耳其)
多蒙特(德國) vs 馬拉加(西班牙)
局部區域潛水中...
之前睇過公佈估第六回,差D唔記得添,好彩
局部區域潛水中...
之前睇過公佈估第六回,差D唔記得添,好彩
金石良 發表於 2013-3-14 09:58 AM
差D d d d d  又少個
第6回 特別回

拜仁慕尼黑(德國) vs  皇家馬德里(西班牙)
巴塞隆拿(西班牙) vs 祖雲達斯(意大利)
馬拉加(西班牙) vs 加拉塔沙雷(土耳其)
多蒙特(德國) vs 巴黎聖日門(法國)
昨天 略去;今天 珍惜 ;明天 爭取
差D d d d d  又少個
JackyNelson 發表於 2013-3-14 11:04 PM
你係唔係想講,差少少就分多 dddddd 呀
huhut6432gj 發表於 2013-3-14 11:29 PM
睇JN版大笑成咁就知啦
局部區域潛水中...
huhut6432gj 發表於 2013-3-14 10:29 AM
2+ 多 d 人 ..  高 d 分...

等...最後 少個 少個 少個
睇JN版大笑成咁就知啦
金石良 發表於 2013-3-14 10:39 AM
我個人比較性情中人