返回列表 回復 發帖
原帖由 tommytan21 於 2008-12-15 10:56 PM 發表
其实我也不想给我的apple打心虫针的,但是没办法了。。。
有一个叫heartgard的产品可以买给狗狗吃来预防心虫的。。。
但是我的apple不能吃
那个产品是牛肉的,我的apple吃了牛肉会皮肤敏 ...
你好彩發現係セ原因咋......如果唔係apple就慘嘞
你好好呀
好耐冇同大家傾下(計)....我哋CANADA好大雪呀....大牛有玩雪呀....比D相你哋睇下吖.....最慘就係大雪....大牛揾唔到地冇疴屎呀..
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
支持DOBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
born to die
Thanks for all those nice tips and photos. keep up the good work
yuyume....多謝你鼎力支持呀
點解你隻8公條尾係直嘅.....唔係打圈好似屎餅咁嘅咩
條尾好粗碌呀
原帖由 DOBI 於 2008-12-28 02:15 PM 發表
yuyume....多謝你鼎力支持呀
點解你隻8公條尾係直嘅.....唔係打圈好似屎餅咁嘅咩
條尾好粗碌呀   
佢條尾以前都唔係咁既
born to die
肯定係你成日拉佢條尾啦..... 拉到直咗
原帖由 DOBI 於 2008-12-28 02:52 PM 發表
肯定係你成日拉佢條尾啦..... 拉到直咗   
吹到直嫁
born to die
原帖由 YUYUME 於 2008-12-28 03:06 PM 發表
吹到直嫁
唔怪得8婆死得咁早.... 比你玩死咗.........
原帖由 DOBI 於 2008-12-28 03:59 PM 發表

唔怪得8婆死得咁早.... 比你玩死咗.........  
冇玩你
born to die
原帖由 YUYUME 於 2008-12-28 04:10 PM 發表
冇玩你
我都未死.............
原帖由 DOBI 於 2008-12-28 04:15 PM 發表

搞掂埋你
born to die
原帖由 DOBI 於 2008-12-28 04:15 PM 發表

我死你都未死啦
born to die
原帖由 YUYUME 於 2008-12-28 04:19 PM 發表
我死你都未死啦
你搞掂隻8公先啦........
原帖由 DOBI 於 2008-12-28 04:28 PM 發表

你搞掂隻8公先啦........   
佢一早比我搞掂啦
born to die