返回列表 回復 發帖

平平地既android機, 邊部好?

有冇d 2千5蚊內既android機?最好影相唔太差的..thx
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
# U. \$ O$ N' j9 v; j; B* V樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
$ U4 @. v5 `( ?2 W: P公仔箱論壇呢部好唔好用?未用過htc機
小米2S HK$2,499
- d: |+ A0 y1 I$ c" M/ I: n+ ~tvb now,tvbnow,bttvb呢部好唔好用?未用過htc機
( r8 `" T; Q: S( T; dtvb now,tvbnow,bttvb你還好嗎 發表於 2013-4-30 08:38 PM
1 I. ?3 s) R% [' l+ s3 {我未用過, 但單睇規格覺得都唔錯的& Y$ M8 {$ [4 T# f: a. Y
同埋htc自家研發既sense, 係易用過其他手機
悟知道窝,,我用紧I9100咋
desire v +1
+ [3 r. t9 T; w0 y我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
小米2S HK$2,499
* ~0 O# C# g+ f7 c" lwww1.tvboxnow.comacefr 發表於 2013-4-30 08:44 PM
3 V! e8 z; r0 y3 I* owww1.tvboxnow.com唔係咁想用大陸機...唔放心
desire v +15 l/ j* O$ K9 H/ V2 R
我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去公仔箱論壇  b9 P. [% n9 F- n: T, N9 e: T
bombbomb2 發表於 2013-4-30 10:48 PM
www1.tvboxnow.com2 U  I0 G7 \, V- Y7 W
有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
( q. V; P! `0 ?0 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛- X9 L. {1 Y. B/ m) Q
你還好嗎 發表於 2013-4-30 11:45 PM
tvb now,tvbnow,bttvb  A% n$ u: |! a- R9 A+ x
係呀, 我覺得白色幾好
/ X8 o- f) G  D, D而且平時d手機好多要換sd卡同sim卡都要拆電, 呢部唔洗
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!/ ~# m: \& V$ N$ g* S6 t% _: @3 }' I
樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
8 |1 ]& C5 _+ [1 o) BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁公仔箱論壇' k; K# r+ w) O* L+ |
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
小米的新機不錯
www1.tvboxnow.com* ]0 V7 {1 a  \9 h8 ?* z2 `% y. X
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁tvb now,tvbnow,bttvb1 Q. _# r$ ?" S: L' V
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037公仔箱論壇, d' x' f2 ]- O8 ?/ X2 {0 Z
maydayy 發表於 2013-5-1 01:59 AM
tvb now,tvbnow,bttvb& v; }% X2 h7 j+ z- F& I6 }
真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
) o" ?9 h0 O7 a9 u: C& E真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正公仔箱論壇! D; s/ z6 T2 A( Q3 `
你還好嗎 發表於 2013-5-1 02:16 AM
/ u# r. \4 E# Awww1.tvboxnow.com係呀, 而且咁平有4吋mon, 算係咁啦
LG VU