返回列表 回復 發帖
太贵了:onion14:
哈哈哈!不知道贝尔巴托夫是不是已经加入曼联啦!:onion31:
原帖由 ljw1982 於 2008-1-16 06:08 PM 發表
哈哈哈!不知道贝尔巴托夫是不是已经加入曼联啦!:onion31:
不会吧.....
原帖由 crashersus 於 2008-1-16 06:38 PM 發表

不会吧.....
哈哈哈!不需要么大字啊!
我还是觉得买Hunterlaar好啦!
不过如果买不到Hunterlaar有他也不错啊!
Come to MU~~
原帖由 ljw1982 於 2008-1-16 06:43 PM 發表

哈哈哈!不需要么大字啊!
我还是觉得买Hunterlaar好啦!
不过如果买不到Hunterlaar有他也不错啊!
买Hunterlaar 啊.....好很多啦....平D...年轻D...多D空间提升....
原帖由 crashersus 於 2008-1-16 06:58 PM 發表

买Hunterlaar 啊.....好很多啦....平D...年轻D...多D空间提升....
係...但識5識認英超又一個問題wor..

回復 #22 洛仔 的帖子

范尼都系来自holland
原帖由 洛仔 於 2008-1-16 07:02 PM 發表

係...但識5識認英超又一個問題wor..
系咯...wlt讲得好啊....范仔都系holland果度来喀...
原帖由 wlt1110 於 2008-1-16 07:03 PM 發表
范尼都系来自holland
我都明...但咁重衰,會5會又一個''雲佬時代''...?
原帖由 crashersus 於 2008-1-16 07:06 PM 發表

系咯...wlt讲得好啊....范仔都系holland果度来喀...
但就算來自同一度,悉認力未必一樣個wor...

起馬貝碧己經悉認左...
原帖由 洛仔 於 2008-1-16 07:12 PM 發表

但就算來自同一度,悉認力未必一樣個wor...

起馬貝碧己經悉認左...
甘队队D formation都5一样喀啦....拒响spur得..未必响MU得啦...

Shev响 AC 都very good啦...去左车仔变水货....一样道理...

回復 #27 crashersus 的帖子

haha 其實真係拗5完

都係果句''悉目以待''...
原帖由 洛仔 於 2008-1-16 07:20 PM 發表
haha 其實真係拗5完

都係果句''悉目以待''...
甘麻无得再吹囖....你啊.........5醒目....
原帖由 crashersus 於 2008-1-16 07:26 PM 發表

甘麻无得再吹囖....你啊.........5醒目....
咁繼續拗lor...

嚟ㄚ...