返回列表 回復 發帖
對於猜測大結局收視時的點數,這個因最近新聞裡的甚麼佔中,示威等等影晌觀眾人數,我猜的35點可能會受到影晌,沒太大的把握可以命中,現今還在播放是正正經經看電視的觀眾數量可能減少得很利害,計算收視的辦法傳說是甚麼由600個被抽到的用戶安裝甚麼收看記錄來推敲,那全港這麼多人這麼多部電視,誰知道確實人數有多少,但這劇力迫人的劇集,總結全港甚至遠至大陸澳門其他地方的收視人數應該相當嚇人,35點,現在全年暫時的好像也不太高,35點己可能成為全年收視之冠了。希望如此吧。

評分次數

• timmaxsing

公仔箱論壇* y+ R, L& {& L$ y4 C5 d/ Y
今次嘅失控有D係警瘋手段太强硬所至 ,阿爺落聖旨要689清場,佢一定要聽話。如果發生喺強國一早出坦克開窗啦 # h3 t4 s1 [- S2 Q# J$ S, h. P" p
寶島睇緊阿爺點做,今日香江明日寶島,他朝君體也相同 ...* z, g# b1 A1 q- |  Y& m) R9 y
mnb1123 發表於 2014-9-29 12:22 PM
公仔箱論壇, Z  J0 x# f& m4 S# U% S  i

' E3 _  L5 D" U. \$ k8 E+ l依家唯一希望中央能夠抱住順利統一中國為大前題, 比民主自由香港!  因為台灣真係以香港借鏡架!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, M. M* F$ S+ Y% N9 K2 s) x; b8 h
好混亂,我都驚去賣咸鴨旦.....www1.tvboxnow.com# M) s+ h5 j6 m# H. A( M* [
leekwoklam 發表於 2014-9-29 12:53 PM
6 u) E# {) J0 n# h1 ztvb now,tvbnow,bttvb/ ?& C( F$ V4 i5 Z  L
lamlam你係教協架?? 有無罷課呀?? 你無份示威應該唔會咁易賣咸鴨旦嘅
對於猜測大結局收視時的點數,這個因最近新聞裡的甚麼佔中,示威等等影晌觀眾人數,我猜的35點可能會受到影晌,沒太大的把握可以命中,現今還在播放是正正經經看電視的觀眾數量可能減少得很利害,計算收視的辦法傳說 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" k5 Q, ~8 K7 ~! M
金田Sam 發表於 2014-9-29 11:36 PM
, R' C7 M9 }8 y3 M6 B5 Wtvb now,tvbnow,bttvb係喎,真係會影響rating,可能要喺限期前修改數字添...
2 C+ @6 W. C7 S+ B4 K4 zwww1.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 j/ Q' i& s2 M# `/ l
lamlam你係教協架?? 有無罷課呀?? 你無份示威應該唔會咁易賣咸鴨旦嘅公仔箱論壇& R: R+ j  l; m; t, j  I  `# c
大文細佬 發表於 2014-9-30 03:27 AM
) G6 t1 f: @$ m- v+ f5 w" y8 t哈哈,我唔係前線老師啦,我係會員,都成日幫襯「鵝頸橋」間教協買嘢,你都幾熟路嗰喎...* H8 U& o, t; V1 ~3 C( e7 ~7 s
我冇罷課亦都唔主張...
+ ]1 W% p( S: w6 J/ T6 e$ lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。嗰區啲交通改晒,我驚行行吓蕩失路...
1 r3 {, Z2 X$ V5 a8 |: `7 V公仔箱論壇頭先經過鵝頸橋街市,真係突然想食咸旦送白粥....
小嘉、爆seed、羡昕、Kobe、羡晴、卓sir、木蝨之中,我估有2個會去賣咸鴨旦。
小嘉、爆seed、羡昕、Kobe、羡晴、卓sir、木蝨之中,我估有3個會去賣咸鴨旦。
yan跳舞呢part悶到飛起擺明比啲佬睇架喇.. 想佢地流鼻血囉... 我聽咗兩分鐘走開咗添呀... 套劇開始好屎...
/ ^. G* n; F$ x8 N# u$ B, b公仔箱論壇哈哈,我唔係前線老師啦,我係會員,都成日幫襯「鵝頸橋」間教協買嘢,你都幾熟路嗰喎...
) v6 B; t+ ~5 P* _www1.tvboxnow.com我冇罷課亦都唔主張...公仔箱論壇$ J, Z& y2 B8 [1 u  U" D1 }
嗰區啲交通改晒,我驚行行吓蕩失路...tvb now,tvbnow,bttvb' @- E$ I9 J( |' n
頭先經過鵝頸橋街市,真係突然想食咸旦送白粥.... ...
. j$ ]% ~% Y! W9 b, mleekwoklam 發表於 2014-9-30 02:47 PM
5 Y1 v- U/ Z( s0 M. i% {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 e- {+ @' a! \4 l/ m' D
咁又係罷課唔係咁好.. 影響學生嘅學業.. 未來主人翁嘛! ... 其實我就覺得集體絶食可能仲會work啲... 國際一定會有回響... 就算無暴力振壓.. 民主國家都會一面倒幫爭取民主真普選嘅香港人!
yan跳舞呢part悶到飛起擺明比啲佬睇架喇.. 想佢地流鼻血囉... 我聽咗兩分鐘走開咗添呀... 套劇開始好屎...tvb now,tvbnow,bttvb9 H3 \1 \, c1 X1 `5 A' p
大文細佬 發表於 2014-10-1 01:35 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 f. R* @0 X+ k: Y# H; m
又比你講中咗心底話,呢場純係滿足男觀眾....
& m. G+ e" h' t9 ?! g7 b' G
+ E0 H7 I7 v% p2 @www1.tvboxnow.com而我呢,已經開始儲埋兩集先一次過睇Lu.......公仔箱論壇0 S% ^2 ]7 q# J- c; K

4 |0 D# J8 B- s$ v, E+ l" O7 U公仔箱論壇細佬,唔知係咪我有問題呢?我睇敏之呢場舞真係冇乜feel,所以之後先寫呢個處境笑話之嘛......
$ n" ?/ q" d8 D9 [2 e0 @
又比你講中咗心底話,呢場純係滿足男觀眾....www1.tvboxnow.com& t2 R9 ^! k" o( h( X$ }! b

5 [3 h6 M% x2 S+ }+ t. Z/ Q$ Y1 I% i而我呢,已經開始儲埋兩集先一次過睇Lu.......
0 `3 G  n+ x0 K  X1 [( A' H: v! b( utvb now,tvbnow,bttvb$ _4 T, x; F! g: K: b
細佬,唔知係咪我有問題呢?我睇敏之呢場舞真係冇乜feel,所以之後先寫呢個處境笑話之嘛...... ...
6 H8 v0 k! c0 A# ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-10-2 03:27 PM
3 p/ Q, X' b2 i/ t- l我是男觀眾但看後沒感覺
www1.tvboxnow.com- H8 m2 J6 m1 w5 w4 C
我是男觀眾但看後沒感覺- C" n& x- f  p6 O1 G& \8 ?- }+ J
Pedestrian_A 發表於 2014-10-2 03:35 PM
6 Q4 f: M! u  Y! j, k* @# o2 f5 s公仔箱論壇6 r: w( z4 C( W6 \
你同lamlam都睇後無感覺.... 真係咁差??
$ I* o$ `6 t( S6 ?2 K7 u公仔箱論壇
5 E' V$ H3 p# T! y% ctvb now,tvbnow,bttvb你同lamlam都睇後無感覺.... 真係咁差??
( i/ {, S0 v, H& ^# t, _8 [- Uwww1.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-10-3 01:23 AM
* o# O" R: Y' \2 B6 Q可能陳敏之眼神電不到我...  又可能陳敏之胸部太小
: W8 ]$ y" z+ ?$ O' gwww1.tvboxnow.com
$ _3 P2 I! s4 G* xwww1.tvboxnow.com你同lamlam都睇後無感覺.... 真係咁差?? TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  R1 R3 Y1 h: Y+ J
大文細佬 發表於 2014-10-3 01:23 AM
/ n" }3 M: x: A  y; G/ M2 o其實係我個人問題啫,不過唔好誤會,我唔係對female冇反應,我都係正常男性一名。
6 s& e# R: p7 Y, @www1.tvboxnow.com不過我覺得睇Kobe跳脫衣舞仲開心好笑咁啫.......
: H3 p6 {- y: y% Twww1.tvboxnow.com可能陳敏之眼神電不到我...  又可能陳敏之胸部太小www1.tvboxnow.com3 s2 W9 p& c# O
Pedestrian_A 發表於 2014-10-3 03:18 AM
* F' P9 z1 e5 ?4 U7 G& Kwww1.tvboxnow.com哈哈,Kobe曾取笑佢係A-Cup.......
! t* C# A: |8 W4 f- ~1 n
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件