返回列表 回復 發帖
9 O" a) r; M: S, `1 l1 }tvb now,tvbnow,bttvb係囉,啲編劇導演都唔知點諗「橋」嘅......
1 u( T( n- ?7 {) XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過我唔係嫌美儀老啊。
2 w' a# ?9 L2 ^- cwww1.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-16 12:26 PM
www1.tvboxnow.com* v: ?9 X% Z- q6 t7 m4 t
4 n+ r; L* l3 ^& ~
不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& w5 o, B5 W* L& I" K9 h
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-17 11:56 AM 編輯 # e' H8 g$ H$ d0 x1 F4 N$ A

4 t6 X9 j3 t0 B% q2 F% t
% w: q8 a( e7 X8 e) q' kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb1 G; _3 ]( _7 x
不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
0 O& `# K5 m/ l/ Y$ f: K公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-17 02:04 AM
www1.tvboxnow.com( `. R3 C! a& ]  i
唔.....' A' W5 V$ }7 z& h# Z- R$ z
美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......
; \, W- k8 v) ^6 M; }9 G0 r+ P: Ywww1.tvboxnow.com
0 s+ _, l8 h2 n# E. ntvb now,tvbnow,bttvb註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我...
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係tvb now,tvbnow,bttvb: k5 b9 [7 a  v. C# X5 A
& P! ?7 X0 Y0 Pwww1.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-17 11:46 AM
公仔箱論壇5 d3 Y+ ~8 u4 X# w

$ i% O: Z8 ?+ Q$ o' [( Q哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
/ U2 s7 c' U& I6 b0 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔.....5 w; }+ p+ [& \5 n+ d  k1 Q
美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......) O1 r& Z% w! O/ ^# g1 X0 M
2939556TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 J: H& }( F5 C
註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我... ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 h$ _5 {8 n  I5 l/ x
leekwoklam 發表於 2014-9-17 11:53 AM
# @' O5 F# e' b' b' N- v8 ~公仔箱論壇
3 U; s/ _4 s# p# E( r& V$ N* B; V咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
9 r/ h- D! [$ y1 utvb now,tvbnow,bttvb
8 U: {% O5 E* b. X2 ywww1.tvboxnow.com哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢7 p. p2 G" u9 Q* T( q' v# `
mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ o+ A' o2 I! {- F; c

7 s6 n5 ?5 O. v+ R; Q公仔箱論壇我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
. k$ O0 N/ D6 T公仔箱論壇
% y# |! n+ u( H我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% d  I  e( N1 m% E
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
1 _* |0 q6 v! W' i) M6 E4 PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
( y  A& e" X  v- N! {$ U! e. H有大佬撑住咁就冇有怕:tvb now,tvbnow,bttvb4 S( R# E3 l! i; Q3 D
釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。
" q- i' h6 H4 h  ^7 o" A3 C8 Q4 Itvb now,tvbnow,bttvb嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降
tvb now,tvbnow,bttvb/ P4 J# S- ~, M+ ~/ M. o! F
公仔箱論壇7 s, X6 x" F- g( S6 o

5 r0 L; e7 t8 s9 O! ~ 無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
8 |! C  B! t% `+ ^  K3 w) J& c+ |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
# n( g5 o1 U5 }3 Q( a2 Wtvb now,tvbnow,bttvb有大佬撑住咁就冇有怕:
7 q" D  t6 x% ^. {$ Hwww1.tvboxnow.com釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。公仔箱論壇6 ?9 `/ L# x- |! e1 G. t
嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降  ...
3 j' f( R# U2 R6 }8 ?' ]  E0 a公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-9-18 11:33 AM
- A( V2 }) }) s" \哈哈,幾幽默幾好笑吖........請收獎
* n, Z' }8 V+ F! a5 {tvb now,tvbnow,bttvbwww1.tvboxnow.com9 ?+ [+ _9 l6 L1 r: z$ a) S$ k
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"公仔箱論壇2 {/ H7 [+ y# j7 x5 e3 w! N
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
tvb now,tvbnow,bttvb- c* G; p" W# s- w2 m6 G2 F& w  S5 c
個畫面幾搞嘢........哈哈,等收獎
2 q; I! B- j+ d, j) w2 n5 x+ JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
# Y+ m7 c" V; M& o% H
tvb now,tvbnow,bttvb2 v9 [( D" }# L4 z( S, F- P! l2 X
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" S* ^9 ^$ \3 e( {( F5 V
mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
公仔箱論壇* j: P9 j6 s+ S+ ^' f! `
我預設嗰個反而唔係呀..
* A; \8 _1 u* N% e, X' o; G
5 T! l: F$ p$ b' s0 h5 s. T
咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
* d3 _( [- c; k. Twww1.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-18 03:21 AM
) m* ^" m2 C* E+ w. }tvb now,tvbnow,bttvb啲記者影相真係衰得嚟又好過癮囉。
) X, |* q- z- g- z5 t
6 ?5 o9 a, J) x: x; BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。補充茅山聖物紅肚兜公仔箱論壇5 O/ i3 M5 b5 X/ r8 k7 a% k

1 ]0 [% \1 H* z7 U( E! C
29405338 ~% `: I- [7 T
( M8 ^( C! W' O4 H) V1 a& N
tvb now,tvbnow,bttvb4 g5 @8 z6 ]* A* w" |9 ^, w0 ~
無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
; G1 K1 t* p4 a# i5 m$ Cwww1.tvboxnow.com金田Sam 發表於 2014-9-18 12:40 PM
% @9 v/ o* Q- |tvb now,tvbnow,bttvb哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。  A  T  }! _; O" y
記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( Q' N2 d/ x# Y1 V# h5 _
哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。
$ y% @/ I+ v5 M; F( Q' n* Y' ~5 ]記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
3 i/ Q" t4 e/ U9 v7 L; J) ?9 X8 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-18 02:58 PM
1 S: [& C; T! J! {$ p( w5 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ b$ k1 p% S2 t; w. d' [
嘩! 是懷念帶學生去黃金地庫找書? 呵呵,我的回顧只是以前自己去買電腦零件砌機而已,睇書我好容易眼訓,可以的話都係搵識呢方面的朋友示範會好一點,從人地做法學習會比我看書容易,除漫畫外任何書籍我不能保持睇十分鐘而不訓著,所以每次睇八九分鐘就要停一停周圍走動,細個上堂時也只眼仔碌碌地看著老師的講述而不怎樣看書的,只睇書本我會發呆到最後訓著,印像中小學考試應該有十次是在考試期間訓著了,可幸成績不太好也能升到班。哈哈~~
( Y% Q- ]1 j6 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. T0 k* n& H7 {/ D& c/ g
釘姐的背面
3 `2 }8 l9 G; q