返回列表 回復 發帖

[自拍] 新人報到,請叫我黃色小鴨鴨,加左一張相

,  描述: 我係男仔黎架^^
# y7 z( R% i5 ^- z
, g: L$ D6 u! w' z. [! k大家好~我新黎呢到架,其實呢到多唔多hk人架?希望識到朋友啦~www1.tvboxnow.com- w" p7 ]' g5 p" o& d& Z; G. W0 o
msn:[email protected]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原來呢到冇人架....
你 好。。。
你 好。。。tvb now,tvbnow,bttvb! _# i8 X' e& p5 n: M) I
阿兔 發表於 2009-11-24 12:52 AM
你好
我都係黃色鴨鴨wo
今天的我不是昨天的我,我溶入黑夜;並將喜悅遺忘
我都係黃色鴨鴨wo
1 Z8 _8 w& J8 F0 z4 N; Xplaylord 發表於 2009-11-24 09:59 PM
我果隻可愛d
我 最 得 黄 色 小 鸭 鸭 可 爱d。
我 最 得 黄 色 小 鸭 鸭 可 爱d。
& o# f% S* p' J1 Y/ |阿兔 發表於 2009-11-25 01:04 PM
樓上果隻傻鴨聽到未?
5 d' g5 ^5 J, P( ?. f0 Q* q0 Btvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# f8 l  D5 O) h
人黎arT^T
今 日 我 好 唔 开 心!
1# 黃色小鴨鴨 0 }) w- c, U, w4 D. x

. w. S# k* \0 D公仔箱論壇Welcome  Welcome!
今 日 我 好 唔 开 心!
, W4 C: P, R" F3 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。阿兔 發表於 2009-11-26 11:50 AM
阿免做咩唔開心?
1# 黃色小鴨鴨 " i4 n& T' _( z

% p; ?9 v7 w1 h( s5 A3 xWelcome  Welcome!
: x3 b: s" P. v6 F: e: G公仔箱論壇yumiko123456 發表於 2009-11-26 02:27 PM
多謝
大家好~我新黎呢到架,其實呢到多唔多hk人架?希望識到朋友啦~
0 c5 Z; ^$ L; J+ _2 Y/ y2 Z$ _4 Q公仔箱論壇msn:[email protected]
3 @- B3 v7 F; RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。黃色小鴨鴨 發表於 2009-11-23 02:26 PM
* l" c# K$ Q, x, Cwww1.tvboxnow.com- H* m& ]8 d( @& a9 i+ D
係咪你嚟嘎???睇得唔係好清楚喔!1
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
tvb now,tvbnow,bttvb2 |% w: U$ G3 L4 Y
- d1 @' f  ~( `8 C! n3 _* \& v
係咪你嚟嘎???睇得唔係好清楚喔!1
# k6 P& p. S0 i* P8 P5 O/ C喵喵囡囡 發表於 2009-11-27 02:42 AM
出黎面貼面俾你睇清d