返回列表 回復 發帖

[轉貼] 前世妳點死 , 信不信由你

前世妳點死 , 信不信由你
3 T/ ]& E, F, j公仔箱論壇
8 e& ^8 n7 j. l* e. W: j5 [5 R( G1 thttp://www.horrorline.com/pastlife/

評分次數

• o獎門人o

奉上"十二地支"時間對換表www1.tvboxnow.com: H: b* e' `: _$ m
3 w3 q, W3 T' f5 Q. J9 ]          早子時-淩晨12:00 -上午1:00
' ^0 X# \6 P! E$ p          丑時-上午 1:00 - 上午3:00
# e! Y( a4 J- ]1 _$ f+ v1 E: ~* E! J. F公仔箱論壇          寅時-上午3:00 - 上午5:00tvb now,tvbnow,bttvb0 N4 [5 m: L* ?0 J4 h% d6 H
          卯時-上午5:00 - 上午7:00tvb now,tvbnow,bttvb" Q0 f7 t$ P1 }$ P: `
          辰時-上午7:00 - 上午9:00TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- p9 G$ M+ \: ]7 V
          巳時-上午9:00 - 上午11:00公仔箱論壇( q9 E: |5 [0 p3 k6 }- e/ o1 G* M
          午時-上午11:00 -下午1:00
3 \$ h7 v6 Z5 k6 ?/ n! a          未時-下午 1:00 -下午3:00
% e, k) f3 v% o# \& ~* |, `7 c4 a* x          申時-下午 3:00 -下午5:00
6 M) j# a; i- B5 v2 ~  qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。          酉時-下午 5:00 -下午7:00www1.tvboxnow.com8 C8 }+ y; S( a
          戌時-下午 7:00 -下午9:00
! I2 G- H; Q0 |/ QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。          亥時-下午 9:00 -下午11:00
: G7 m+ f9 k0 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。          夜子時-下午11:00 -下午1:00
3 W& P. I# r% H$ J. \: t* H' T公仔箱論壇                            :):):)9 [$ U3 p- V1 D) L0 x

+ r# n6 d8 ^- P0 x5 |$ b6 Ttvb now,tvbnow,bttvb*********************************
' c+ g( H, s0 b2 _! w+ S& y1 R! ]

6 J% a9 i" S9 Z2 Q( w' {3 q4 \tvb now,tvbnow,bttvb[ 本帖最後由 o獎門人o 於 2006-7-30 05:59 PM 編輯 ]
佢話我係一隻狗www1.tvboxnow.com6 n8 T# q% x, y* V) s" Q
真係唔知真定假
= =  h6 _; ~4 Y- f
公仔箱論壇+ m8 q' Y" _3 C- v) N! [
流氓
# D4 |# d) l6 j4 I' }5 L5 W得罪權貴被毒打致死.............tvb now,tvbnow,bttvb' |+ _6 o  R& s1 [' ^8 `
tvb now,tvbnow,bttvb/ I- R! c4 y7 ?1 ]; r% F, [
信唔信好....??
流氓
0 ?6 C$ h$ |! v% z; F2 Xtvb now,tvbnow,bttvb得罪權貴被毒打致死.............TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  E( g' J) l+ r0 {! B2 O$ z

9 I8 ^$ x6 z. S2 ]. o$ k, _1 DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。me 2,,,,orz...I think it only has two answers......=3="
佢話我前世係二世祖~話我會餓死街頭喎~
一定係假 .佢話我前世係一隻狗喎
病死..............................
好搞笑~佢話我係戰地記者,中流彈而死......
佢話我前世父母望子成龍,要求太高,因為受唔住壓力自殺死~~=.=
我e個先xyz..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 u& ^% `$ D& \7 G& n
佢話我係守財奴..一蚊都唔會出..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 U" a/ b6 s+ O* U
我個仔比人標心.我一蚊都唔出..
" d: g# H( d. b3 K9 Q  N公仔箱論壇結果個仔比人殺死..我比我老婆毒死..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# j' P( \8 r3 ]- c# V: J
我個樣似咁衰咩=口=

原帖由 brandychiu 於 2006-8-1 05:25 PM 發表www1.tvboxnow.com0 d, N' D; V" v
好搞笑~佢話我係戰地記者,中流彈而死......
* L" y2 Z! m$ @+ s8 k8 xME TOO
白手興家,生活快樂無憂,兒孫滿堂,晚年安詳去世
' K' p! R. Z6 O$ y! l7 g5 Dtvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb7 q& O% c0 e9 C3 t' h
咁大家認為我是否好幸運呢!!!
佢話我好有錢*但係被同父異母既細佬殺死~
thk