返回列表 回復 發帖

都係覺得以前D港產片好睇好多

早排睇番97家有喜事, 真係笑到碌地, 睇咁多次都依然覺得好正
我都想睇番呀
3 ^, v5 i& P) ewww1.tvboxnow.com請問邊度有得睇?
我都想睇番呀
0 \2 T& b$ W' S* l" Z+ T8 [請問邊度有得睇?www1.tvboxnow.com! Y: h$ n) A, [$ I  M
熱狗走狗 發表於 2014-11-28 06:20 PM
公仔箱論壇! j* t9 p* x3 L+ m) @5 G
我係letv個片庫入面周圍禁搵到既
* x0 B& ]$ b& n% P0 E2 a3 Bwww1.tvboxnow.com我係letv個片庫入面周圍禁搵到既公仔箱論壇/ D; a* R4 Z# d( q1 e1 I2 @) f- s
kalalee335 發表於 2014-11-28 07:31 PM
2 I' x' w5 X3 a公仔箱論壇! i5 t* |, A/ x) {
上網睇架? 有冇網址可以比我呀?
% [; v  r3 W9 k) X3 T
, L& i& K8 |5 R3 R* C4 Q公仔箱論壇上網睇架? 有冇網址可以比我呀?
& a8 x" f. C, w( `公仔箱論壇熱狗走狗 發表於 2014-11-28 08:28 PM
% H8 T7 g. x9 s4 Rwww1.tvboxnow.com樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲
9 `) K8 j: n2 dtvb now,tvbnow,bttvb你就咁上網睇睇唔到架
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. |& D1 M% v! h  j8 u& k
樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲
7 T# p. V# L. \. T5 |tvb now,tvbnow,bttvb你就咁上網睇睇唔到架
2 b% M7 d* A. ^liljon852 發表於 2014-11-28 09:09 PM
% J" |- I% ^) ?" ^' @
7 h4 }# r$ a, H& S. w7 t公仔箱論壇原來係咁@@
1 _8 e5 u" ?" S5 swww1.tvboxnow.com咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?
www1.tvboxnow.com7 C+ v5 ?: H$ g* W1 u6 _

- O% d# R! Y0 m9 K4 a6 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。原來係咁@@公仔箱論壇* {8 g6 L, g5 B! u6 c
咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?
$ j0 J% s- o" a3 {公仔箱論壇熱狗走狗 發表於 2014-11-28 09:46 PM
8 P# [* R( T* g0 g
點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦
$ {5 O: B& x! d+ O而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添
, h- l" W5 p2 R3 O點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦公仔箱論壇- x) m; U3 V4 U3 R
而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添www1.tvboxnow.com' \2 `5 V$ o, E" [- g
liljon852 發表於 2014-11-28 10:06 PM
公仔箱論壇1 K1 `; M8 q( a7 d

+ r# U+ T& t" Z3 n+ _公仔箱論壇比你講到我都好想買部letv......
咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變
E家d唔叫港產片嚕
大家好
咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 T* {: r" f$ A0 q9 f: V+ V( @: R( V
lps3a 發表於 2015-1-24 02:05 AM
www1.tvboxnow.com) ^  n. g$ i8 P/ r
- \, G" x# S; J; x7 e( \" L
以前D港產片有 idea有橋呀,而家無厘頭炒大雜燴有明星就得,自自然寫劇本呀導演呀就唔再會咁好心機啦...
# W, c$ e- }, y, ]* E0 V! ?www1.tvboxnow.com我覺得...
890年代的港片就是好
係~最懷念張國榮既戲~
时代产物不同了,以前没网络,现在网络把很多东西都一一带出。