返回列表 回復 發帖

[分享] 有又比賽啦 曼聯 vs 些路迪 2008-10-22 02:45:00

,  描述: 相距三日會否太近
曼聯 vs 西布朗       2008-10-19  00:30:00   
曼聯在主場以4:0勝西布朗

會否太近就第二場..

不過我會支持曼聯

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

大家有無咩分享下.如果我有錯請指出...謝謝..

哈哈。。。。曼联加油。。这次一定也会进很多球哦。。。。好期待。。。。

绝对没有问题。。。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-10-18 02:28 PM 發表
绝对没有问题。。。。。
希望今場朗尼入兩球啦....
tevez leh???????
i wish tevez can play.....so sad with tevez's condition now....
得覺得泰維斯今日會出wo~
其實貝碧托夫同tevez比

你地覺得邊個會好d~~
原帖由 tatmingtai 於 2008-10-18 09:05 PM 發表
其實貝碧托夫同tevez比

你地覺得邊個會好d~~
我觉得tevez会比较好咯。。berbatov踢波踢到好似没有精神甘。
猪肝补气
原帖由 akudan 於 2008-10-18 09:47 PM 發表

我觉得tevez会比较好咯。。berbatov踢波踢到好似没有精神甘。
我都覺係咁

最起碼甩左個波tevez都會去搶,,,但係berbatov就唔會喇~~
曼聯 vs 西布朗       2008-10-19  00:30:00   

曼聯在主場以4:0勝西布朗

原帖由 tatmingtai 於 2008-10-18 10:09 PM 發表

我都覺係咁

最起碼甩左個波tevez都會去搶,,,但係berbatov就唔會喇~~
一阵对西布朗,希望他可以踢好d。。
如果不是。。都不知要点讲他。。

猪肝补气
totally agree with all......
tevez can do the thing that he can, even much better than him.....
应该无问题..不过睇下费爵爷的轮换是点咯。。。
原帖由 rockyguo 於 2008-10-20 09:12 PM 發表
应该无问题..不过睇下费爵爷的轮换是点咯。。。
我看些路迪好像都好強,想win 都要费爵爷想想...