返回列表 回復 發帖

[轉貼] 前世妳點死 , 信不信由你

前世妳點死 , 信不信由你公仔箱論壇6 y0 p" U$ d! \6 V6 F$ m- m

9 C" O) N: V8 ^# c8 Ahttp://www.horrorline.com/pastlife/

評分次數

• o獎門人o

奉上"十二地支"時間對換表www1.tvboxnow.com0 U' p# m0 }9 W2 z3 t7 l6 [! X& S
2 V( f- l& @& v7 Dtvb now,tvbnow,bttvb          早子時-淩晨12:00 -上午1:00公仔箱論壇( z- |# E/ S, ~& N. Y
          丑時-上午 1:00 - 上午3:00
5 o6 ?+ k& e6 h( b/ @' z' M) N! _www1.tvboxnow.com          寅時-上午3:00 - 上午5:00' {/ r0 x2 t( }+ B8 K: N: V" I1 ]- t
          卯時-上午5:00 - 上午7:00
% U: b" N2 o% V          辰時-上午7:00 - 上午9:00
$ q4 h6 e# [- Dtvb now,tvbnow,bttvb          巳時-上午9:00 - 上午11:00
4 ]7 n, [' y0 ^8 F# N          午時-上午11:00 -下午1:00
% s  d. A+ f. J          未時-下午 1:00 -下午3:00公仔箱論壇: E2 [9 c. `* _% N. @0 K- [
          申時-下午 3:00 -下午5:00www1.tvboxnow.com" S' Y7 b& W- h, ^) ~
          酉時-下午 5:00 -下午7:00
# Z  R- I* }7 \" G1 u- y) s+ [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。          戌時-下午 7:00 -下午9:007 o3 T% U- D/ N) s, ^; o* E6 r& H2 J
          亥時-下午 9:00 -下午11:00! _+ P' Q) Y! m' [
          夜子時-下午11:00 -下午1:00
: _/ v4 G% a6 h公仔箱論壇                            :):):)
, N' l( d& {2 e6 j; K* D7 \. M- L! r& T( p2 W1 X+ O

- C. c, Q& n) m' W3 Wtvb now,tvbnow,bttvb
! l2 }1 d( q+ x4 y% W' p1 c) F[ 本帖最後由 o獎門人o 於 2006-7-30 05:59 PM 編輯 ]
佢話我係一隻狗公仔箱論壇( J, F3 a0 S% Z: |1 [* }
真係唔知真定假
= =www1.tvboxnow.com3 x- V) R, f% k8 I
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' d; M; Z( i! n( H" _7 L
流氓
/ k, y, w5 |5 A得罪權貴被毒打致死.............
; d' J* q8 l% j8 b% m" YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
! B' E$ y5 w0 d3 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。信唔信好....??
流氓www1.tvboxnow.com* b, W/ S- i4 I$ S; H1 @
得罪權貴被毒打致死.............www1.tvboxnow.com/ _) H2 G) A7 t# i" d" ]

" j' o: P) ^4 X" i6 Z& utvb now,tvbnow,bttvbme 2,,,,orz...I think it only has two answers......=3="
佢話我前世係二世祖~話我會餓死街頭喎~
一定係假 .佢話我前世係一隻狗喎
病死..............................
好搞笑~佢話我係戰地記者,中流彈而死......
佢話我前世父母望子成龍,要求太高,因為受唔住壓力自殺死~~=.=
我e個先xyz..* t+ p, T% M: A( \7 Z
佢話我係守財奴..一蚊都唔會出..
- j% m0 b; W3 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我個仔比人標心.我一蚊都唔出..
$ x1 T0 m# K! X- {( t3 y  STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。結果個仔比人殺死..我比我老婆毒死..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ X/ f3 d* s- U7 n2 A6 A8 N
我個樣似咁衰咩=口=

原帖由 brandychiu 於 2006-8-1 05:25 PM 發表TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 N! g  h  K* x
好搞笑~佢話我係戰地記者,中流彈而死......
& m5 ~  V- Q' w& W& T
ME TOO
白手興家,生活快樂無憂,兒孫滿堂,晚年安詳去世
+ A0 e' s$ i; y. J! T+ O0 I, N/ G  ]tvb now,tvbnow,bttvb3 l' b' d7 G) @3 q6 `2 u* S4 ~
咁大家認為我是否好幸運呢!!!
佢話我好有錢*但係被同父異母既細佬殺死~
thk