返回列表 回復 發帖
陳凱琳眼大,但某啲角度睇唔夠神采,仲有少少唔似地球人。
; ]+ F6 l- m3 p8 }. FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 m' C" m/ R3 ^/ Q2 t/ {
& C4 v% b: w8 `4 g; \6 H. I% o5 nleekwoklam 發表於 2014-11-13 03:09 PM
1 H/ s' R1 R, a; O8 a; [  v" |公仔箱論壇www1.tvboxnow.com0 m9 o2 F% O/ H" Q1 O
唔似地球人...
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 y* M" A2 S, m. V" B. G

" r, e7 y" N9 |- z* C" d公仔箱論壇唔似地球人...
* r7 m, u' l  |大文細佬 發表於 2014-11-14 02:02 AM
0 T# }' g7 o1 G0 K
即係呢隻囉。
( I6 L" U6 S' Z1 K, nwww1.tvboxnow.com! h/ R9 K2 c, w" g0 C9 \# f% p% U
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' C; t* l: M; s8 Z9 J
唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。
+ \* |7 j" y& w' Atvb now,tvbnow,bttvb我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
1 a9 n# Q5 s# S4 w; d即係呢隻囉。+ Q, L9 k. g2 T- p! \
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# W9 o4 N$ ^9 k& x
7 l! [; m' X# _/ y" b公仔箱論壇唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 }2 ^8 ?1 f4 a3 T( P
我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。4 _7 _/ m$ s: |+ W* ]
leekwoklam 發表於 2014-11-14 03:16 PM
公仔箱論壇; P8 z" L- M2 k% v! ?
公仔箱論壇* G* q$ i) ^, i+ }! L$ M
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-15 11:18 AM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 Y5 _* B. o3 j0 h

/ d( O) X7 B7 r' N  j% ?& \! X* Q; ttvb now,tvbnow,bttvb
www1.tvboxnow.com3 Q# s/ s9 }) \4 G* {, G& v

9 A- k8 |4 V) Z. C* C- z( p3 }www1.tvboxnow.com幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
3 Z: h0 u  y& ^. \& N$ R! A/ aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
www1.tvboxnow.com9 d8 l8 r: }- w3 P
www1.tvboxnow.com3 n! q* o, k+ p8 V
係呢。www1.tvboxnow.com' ~; p; o% T: P5 L0 E8 Z1 L# p5 ~* l
啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。
公仔箱論壇, n6 M% V: c( a  r
  b: A+ B% v3 @- i. q
細佬同大家按圖索驥吖。
& l7 H9 _  [5 f; x$ S公仔箱論壇
www1.tvboxnow.com( J& l3 }+ R5 j$ O  w
又見番冼灝英師傅(原來咁快同HKTV約滿)。
www1.tvboxnow.com! j! C. T4 [: E7 \, i' b; ~
似泰國明星吖?我覺得似印度佳麗喎。

( D& u# F) h; E1 c, g- t. \0 `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。蔣元身邊啲角色反而仲吸引,希望花拉同高興陪伴重新奮鬥嘅蔣元能帶起高潮位啦。tvb now,tvbnow,bttvb& c1 \+ u) ]) g& ~% B  [
因為10集過去咯,但真係未有太多高潮戲比我哋追........
tvb now,tvbnow,bttvb+ d; w& H; `/ E1 T  r0 i# ]
www1.tvboxnow.com# p3 [. Z3 E( f6 ^2 o( S
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
. e( A) L" I7 E) z. @( ttvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
3 G( h! ~. c: [2 ?  B1 r
似新疆少數民族女仔
% @3 {, G$ I. ?* l: \9 K) U8 Utvb now,tvbnow,bttvb1 h$ k0 |9 E- _# y
係呢。
1 ^, m( V; O8 C: K+ K啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。
/ q+ J+ ^+ H- @5 pwww1.tvboxnow.com7 d3 [1 D! `* m9 P
細佬同大家按圖索驥吖。
0 a! Q6 `) P4 y* \www1.tvboxnow.com2980976www1.tvboxnow.com/ V9 r$ ]% ^6 h6 {6 [: x
leekwoklam 發表於 2014-11-15 11:05 AM
/ Y. ^' n4 {1 A0 r
# N0 }3 T  L2 j; t; u: o2 Q, G你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  f5 F) m8 ]* Q% ~+ ^- ]5 i6 T5 S
似新疆少數民族女仔
$ J$ {$ {/ x! e  R9 }- kwww1.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-11-15 12:21 PM
0 {% j8 N8 Y) M. l公仔箱論壇
9 W! R. |  M6 D. l6 w! n- f; s8 Pwww1.tvboxnow.commb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam??
( U& S* y4 h  x/ h5 H4 a: ]' ^! X( A
. n4 w( V4 l# l, R6 @www1.tvboxnow.commb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam?? ..." ?' P% V# P' _( W
大文細佬 發表於 2014-11-16 06:00 AM
1 t& D. D: _4 O9 D6 Vtvb now,tvbnow,bttvb係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
公仔箱論壇" N2 L1 V& T6 G
係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲 tvb now,tvbnow,bttvb8 i, G* \% M' x
mnb1123 發表於 2014-11-16 11:11 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 L( S  x% n5 i

L  S  e3 n: _# n公仔箱論壇因為佢地兩個對眼神似人
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 ]" d$ c2 t1 n& r5 H

, l) a; A" _' ~* d7 B; O9 ttvb now,tvbnow,bttvb因為佢地兩個對眼神似人
; P0 g0 n) ?* f7 l8 u5 Z3 ywww1.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-11-17 06:40 AM
8 K, H& p% ?# @- s0 j( x8 |眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。www1.tvboxnow.com) E  f3 C6 N& k& X* C8 I
hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕
! n: ~/ Y- M. B3 t* x
9 ?) ?. _, s! w$ c  u. U# [1 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
4 l3 f. H7 }; V$ F6 [. d* h3 q6 |( [
' E3 G( k- X$ n1 T5 w5 n+ O你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎公仔箱論壇$ k% ^0 r  t, P6 }
大文細佬 發表於 2014-11-16 05:57 AM
3 Y2 t, Y5 r- a7 G8 F有啲真係「騎厘」到呢.....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  t8 r. ~( w( U" t3 D$ `
tvb now,tvbnow,bttvb3 l' E: u8 n# J
今年個三位都唔知點形容。- F, f3 o. Y6 a
寫出嚟又驚hurt到三個女仔,唉.......
一字記之曰:「公仔箱論壇: D  z' @& B% K) G9 i9 ?: Y
0 m, Q# a2 r( u8 a
眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。
5 g6 V7 V: i. c/ ~5 _0 Chea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 V+ d& H( v# Z
mnb1123 發表於 2014-11-18 12:31 PM
, W7 t; K) J5 D  d1 _
係呀,由第11集開始追都冇損失。