返回列表 回復 發帖
越狱如果不是女主角怀孕,更好睇!
' m. t. y( X' _; H9 l, d5 P
2954357公仔箱論壇+ o  Z' G  T7 s0 f# X
朱千雪素顏個樣都幾順眼,遲姑娘呢個角色被設定為唔喜歡化妝打扮嗰喎,得意呀呵..........' S2 A0 t( L2 n( y
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:09 PM
www1.tvboxnow.com1 x$ P" H, Z6 ^- h# l
5 p+ \$ q8 L- L9 z
佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架
果個啊伯真係識抽水www1.tvboxnow.com; N+ B4 x+ ?! H$ V
Sicketsn、Xy 發表於 2014-10-7 12:28 PM
; E* t4 c( U. g/ S2 I' h" wtvb now,tvbnow,bttvb
* R( @1 E/ J2 [' @' B8 Nwww1.tvboxnow.com咁你有無支持啊伯呀??一係齊齊抽囉
8 e0 @. F1 D$ P% `( \& a唔知事後個阿伯又有冇乜野「意外」發生呢?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 m2 ]( f; ~0 l$ N; c; _1 g
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:17 PM
& Y; Q3 {* I) l( b0 D) H% @tvb now,tvbnow,bttvb
- u" I; D: P  I4 U9 h2 k% l4 i$ `tvb now,tvbnow,bttvb話時話吖.. 我見唔到啊伯個樣係點架??
我仲未開始睇呀... 但聽人講好似實景拍攝架喎!
叶细响是重犯,为什么从囚车下来时不见他带手镣脚镣呢?
7 Q# E' `. a# U3 Stvb now,tvbnow,bttvb2954355. l9 f3 I) W% B; j2 f& C& x8 g8 l
咁mnb1123兄唔會失望,心穎BB第一集就出場囉。www1.tvboxnow.com! X5 g9 G& a& D/ e! p. @
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:03 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- R6 Y( p7 d' U( ^2 e3 C! ~
係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
' c3 ]* c& c: ?! g! @8 e7 M
7 }, h: f+ w6 L; u0 H( {. x* ktvb now,tvbnow,bttvb佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架公仔箱論壇8 `$ v1 h( R9 J+ ]" Z
大文細佬 發表於 2014-10-8 12:32 AM
+ U1 [7 u* P, |7 f  u- T
& m7 R$ f- z! p& p' A公仔箱論壇www1.tvboxnow.com3 Y9 l$ b( {, L) ~8 g2 ^+ ]4 _1 v
咁正! www1.tvboxnow.com) A. j! Q6 z% }: s
就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
公仔箱論壇: J3 w# {2 l/ [' l  N, ]2 d- F
係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
: @+ R- W, U$ B5 |9 Vtvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( `$ L" q3 \- y0 _. u0 H: G
上游咁嘅性格或者仲討人喜歡呢......
$ F5 {8 j( ^, O- d% h
* c: K! ]6 L: @' Q9 [/ ]' Ywww1.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
7 V5 N, e) f% `$ {; \2 ztvb now,tvbnow,bttvb
7 ^  Z5 F" W6 A! b: ktvb now,tvbnow,bttvb我諗佢唔係無主見.. 係比人管主多啲
; F: j6 y; p8 A: A' ^
7 x& ]: m3 u' X. d( Ztvb now,tvbnow,bttvb2955088TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 M1 \/ w+ K: N" ]  Z
咁正!
, K" ?* v( J: ]* `tvb now,tvbnow,bttvb就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....* b* X: K  T/ Q4 Z0 Y0 P$ w
leekwoklam 發表於 2014-10-8 02:39 PM
7 L0 n( E1 y: a+ F$ g公仔箱論壇/ `0 t  d# O4 l& t
有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?www1.tvboxnow.com0 k3 @% {2 X# f- t. ^
6 o( ?, \: g/ l8 \9 y% q
另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, 感覺上好奇怪!! TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 S& t( V) Z! c/ u
同埋硬係覺得徐子珊本身個FEEL唔似做懲教

評分次數

• timmaxsing

本帖最後由 leekwoklam 於 2014-10-9 03:05 PM 編輯 4 w3 k* z! G0 {( T, k2 k  K: D
公仔箱論壇) R$ A) Z. w; V5 R
4 [: t  F7 j  p' K$ ]8 i

% l% p) o: I0 I1 r有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業1 p0 J3 ^2 K9 y1 l7 e
大文細佬 發表於 2014-10-9 09:24 AM
; a- F8 \, o! I% `tvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇; C0 A- V1 e( v5 M! z3 V7 Q, Z
咁你有冇慫恿個friend好似朱小姐咁去選美啫?
4 s  Q0 L7 D& L3 }5 V" w2 t
% F' R) y- X5 a7 q7 @+ B; g% uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。西門菲莎大學好似喺溫哥華啩.......

$ a7 H. R! A! g. c1 _$ a2 bwww1.tvboxnow.com+ k: u2 q" _- j2 N( L4 v) g+ ?
www1.tvboxnow.com  @4 l& q/ s/ d% x4 M
如果有興趣番睇Auntie Ally粱琤成名作黑貓2部嘅會員可PM我,小弟可比到啲資料大家參考吓。
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?
6 c5 I0 g' O" `9 Ftvb now,tvbnow,bttvb2 @& \2 F) M9 d+ x
另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, ...
- `% U2 ~7 z+ B- P( M' qtycn3320 發表於 2014-10-9 12:07 PM
6 C0 _( f3 C3 a0 f: q& n' Xwww1.tvboxnow.com* C+ w" D$ v6 z5 s: S
其中一個原因好簡單,唔加愛情線就好難拍足20甚至30集。