返回列表 回復 發帖
越狱如果不是女主角怀孕,更好睇!
! b' L# y) \/ a8 b4 X公仔箱論壇2954357公仔箱論壇2 V: g& u1 B: H
朱千雪素顏個樣都幾順眼,遲姑娘呢個角色被設定為唔喜歡化妝打扮嗰喎,得意呀呵..........
% a# a) {8 v8 {$ x, a+ aleekwoklam 發表於 2014-10-7 01:09 PM
# r7 Q9 z+ i' t# {www1.tvboxnow.comwww1.tvboxnow.com7 x3 k7 l% z) S$ f- z
佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架
果個啊伯真係識抽水" a, ^, ?  t$ x2 h5 X% Z8 v
Sicketsn、Xy 發表於 2014-10-7 12:28 PM
$ s2 K7 b/ w) I" a& Gwww1.tvboxnow.com
2 w6 ?6 k+ w6 @% d( G5 N6 q5 }咁你有無支持啊伯呀??一係齊齊抽囉
. S* G/ `" ~6 {) I+ }' o# P唔知事後個阿伯又有冇乜野「意外」發生呢?
6 k8 i$ B8 W& q# Y8 e# Ttvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-10-7 01:17 PM
1 M& j2 H) ]' d4 U! D$ j9 Z% e
& O' a& j, `0 }& K6 D% D
話時話吖.. 我見唔到啊伯個樣係點架??
我仲未開始睇呀... 但聽人講好似實景拍攝架喎!
叶细响是重犯,为什么从囚车下来时不见他带手镣脚镣呢?
www1.tvboxnow.com4 S/ i  Q/ h. M1 |) A
; R6 w9 p3 u7 W, LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁mnb1123兄唔會失望,心穎BB第一集就出場囉。9 L2 F7 D8 a' k0 ]; V" f
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:03 PM
7 z8 ]/ `4 l! q* R# ^" Y3 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
1 M, ]3 z4 e# F/ s公仔箱論壇
9 G: h( ^4 q. c4 ]7 m5 H; X9 Otvb now,tvbnow,bttvb佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架
+ p5 `9 w& f% @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-10-8 12:32 AM
www1.tvboxnow.com+ i1 ^4 w+ B* s$ z' |$ q! r7 {

5 r, D: i( V" l2 Z; {9 d
! V, o5 q7 [; ]* Y( ]6 h7 C公仔箱論壇咁正!
% O3 U  k. \) V: R7 c就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
1 g7 p" p+ D. _/ L) }# V# H; M- ^
係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先. n' w5 `6 l7 y" n/ |
mnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
+ p' \( {5 q) |7 d6 P) p9 K+ b上游咁嘅性格或者仲討人喜歡呢......
- z7 q, ^9 A) p+ m2 ]+ U& J+ p0 d4 |www1.tvboxnow.com係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
. [  g, l) N( x7 V& E" e" u3 ~' \mnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 s# i2 t4 h4 g; x: ^
tvb now,tvbnow,bttvb/ H$ ]. E- W5 |8 x9 Z+ {! t6 p
我諗佢唔係無主見.. 係比人管主多啲
www1.tvboxnow.com7 M" p  {' R9 {  |
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: S% L1 E* [1 K
9 Z5 P; h  G# d, }! Vtvb now,tvbnow,bttvb咁正!
8 c2 y- e7 y9 G4 ?: m7 e就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....
0 n  B9 r  |# A$ ]: S# _www1.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-10-8 02:39 PM
公仔箱論壇* w; U0 n8 K$ E, A7 n; X

5 l/ C2 F; a; R7 P7 @+ t公仔箱論壇有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; B- F; [8 Z) ~# L
www1.tvboxnow.com. e; v; }, r1 z6 D
另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, 感覺上好奇怪!! 7 l! k+ s5 x& \- H9 c
同埋硬係覺得徐子珊本身個FEEL唔似做懲教

評分次數

• timmaxsing

5 T% B: n2 h; ^: {6 `公仔箱論壇
4 q9 t' m" `! }$ G8 A
www1.tvboxnow.com1 M( U3 c4 @( A. A4 S) D
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" q) B: J) A) a
有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業
9 V, Y$ w5 @1 c9 m大文細佬 發表於 2014-10-9 09:24 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& X7 s6 A/ s" j; a/ T7 e) F

9 X, i+ {" F* }& {$ L1 Y公仔箱論壇咁你有冇慫恿個friend好似朱小姐咁去選美啫?' h; c' m4 R4 I+ `$ ^2 u4 @

1 V4 O  X6 D8 d- I* l4 qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。西門菲莎大學好似喺溫哥華啩.......

2 t: r' Y9 P& W2 V# w) {6 |% l7 {& |

* y- _6 e5 u4 R# n  `6 c' s( }0 h$ Vwww1.tvboxnow.com如果有興趣番睇Auntie Ally粱琤成名作黑貓2部嘅會員可PM我,小弟可比到啲資料大家參考吓。
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 u' y+ s6 e% Q5 q3 v7 y% W4 r
+ y$ q) I" g. {" j& B  {# W
另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, ...tvb now,tvbnow,bttvb9 l2 Q. ]; }+ w& U$ w1 t
tycn3320 發表於 2014-10-9 12:07 PM
www1.tvboxnow.com% z! U- {! r! O" c& L
www1.tvboxnow.com+ F: C( h# l& g/ K( q
其中一個原因好簡單,唔加愛情線就好難拍足20甚至30集。